Σκότωσε με το αυτοκίνητο μια γυναίκα και τραυμάτισε άλλους 11!

09:51 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τραγωδία στην φημισμένη Βένις Μπιτς του Λος Άντζελες καθώς ο 38χρονος Νέιθαν Κάμπελ κατηγορείται πως σκότωσε με το αυτοκίνητο του μια Ιταλίδα τουρίστρια και τραυμάτισε άλλα 11 άτομα.
Όπως μετέδωσε το κανάλι ABC, ο δράστης, έριξε ηθελημένα το αυτοκίνητό του επάνω τους πεζούς. Βίντεο από κάμερες ασφαλείας που προβλήθηκε δείχνει τον οδηγό να παρκάρει ένα σκουρόχρωμο Ντοτζ, να βγαίνει έξω για να κοιτάξει το πλήθος και μετά να ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο και το οδηγεί πάνω στον κόσμο. Στη συνέχεια ο 38χρονος έβαλε όπισθεν, έκανε

αναστροφή και άρχισε να τρέχει άλλη ομάδα πεζών που έτρεχαν για να σωθούν.
Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε ότι ο Κάμπελ συνελήφθη μετά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου του στη Σάντα Μόνικα όπου και κατοικεί. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο 38χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για το κίνητρό ή για το αν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. Η εγγύηση για την αποφυλάκισή του Κάμπελ ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια.
Από τους έντεκα τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση και η κατάσταση άλλων δυο χαρακτηρίζεται σοβαρή. Όλοι έχουν κατάγματα. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα που σκοτώθηκε είναι μια 32χρονη Ιταλίδα που έκανε με τον άντρα της γαμήλιο ταξίδι στο Λος Άντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα