Σοκ για PSV, ανατροπή για Τσερνομόρετς

21:56 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ- ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μάξιμιρ

Η Τσερνομόρετς έφυγε με διπλό από το Ζάγκρεμπ επικρατώντας με 2-1 της Ντιναμό.

Οι Κροάτες άνοιξαν το σκορ στο 43' με διπλή προσπάθεια του Φερνάντες. Η Τσερνομόρετς όμως αντέδρασε. Στο 62' ισοφάρισε με τον Αντόνοφ και τρία λεπτά μετά έκανε την ανατροπή με τον Τζα Τζετζέ.

ΝΤΙΝΑΜΟ

Ζ. : Ζελένικα, Σίμουνιτς, Σιμούνοβιτς, Ίβο Πίντο, Ρούμπεν Λίμα, Αντέμι, Σαμίρ, Πάμιτς (62'Χουσεγίνοβιτς), Μπρόζοβιτς (74'Μπετσιράι), Φερνάντες, Τσοπ (86'Χαλίλοβιτς).

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: Μπεζοτόσνι, Μπέργκερ, Λέο (46'Ριέρα), Φοντανέλο, Μινέιρο, Κούτας, Πριγιόμοφ, Κόβαλτσουκ, Γκάι, Τζα Τζετζέ (69'Μπόμπκο), Αντόνοφ (85'Σαμοντίν).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ- ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Φίλιπς Στάντιον

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στην Ολλανδία όπου η βουλγαρική Λουντογκόρετς έφυγε με διπλό επικρατώντας με 2-0. Η PSV πίεσε από τα πρώτα λεπτά αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Στο 60' λοιπόν ήρθε η ψυχρολουσία με τον Μπέζιακ να κάνει το 0-1 όταν μετά από διώξιμο του Ζοέτ σημάδεψε σωστά σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου. Μετά το γκολ οι Ολλανδοί βγήκαν μπροστά και στο 74' ήρθε δεύτερο σοκ με τον Μισιντάν να πετυχαίνει το 2-0 για τη Λουντογκόρετς.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζοέτ, Μπρούμα, Αρίας, Βίλεμς (44'Γιόρκενσεν), Χέντριξ, Μάχερ, Χίλεμαρκ (77'Σάαρς), Τόιβονεν, Ματάβζ, Μπακάλι (61'Παρκ), Ντεπάι.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Μαντίλα, Μπαρτέ, Τσόκο, Καϊσάρα, Εσπίνιο, Άμπαλο (75'Αλεξάντροφ), Ντιάκοφ, Μαρσελίνιο, Μπέζιακ (80'Ζλατίνσκι), Μισιντάν (89'Στογιάνοφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα