Σοκ για Γιουβέντους

23:44 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-1
Γήπεδο: Πάρκεν

Γκέλα ολκής για τη Γιουβέντους που κόλλησε στο 1-1 με τη Νόρτζελαντ και δεν έχει ακόμη νίκη.

Η Γιουβέντους απείλησε μόλις στο 4ο λεπτό, με τη σέντρα σουτ του Ντε Τσέλιε, με τους Τζιοβίνκο και Μάτρι να χάνουν για λίγο την μπάλα, ενώ στο 16ο λεπτό Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Λόρεντζεν. Το ματς δεν είχε ρυθμό, αλλά η Γιουβέντους απείλησε στο 22' με το σουτ του Μπονούτσι

που έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 27' το πλασέ του Ντε Τσέλιε απομακρύνθηκε από τν Χάνσεν. Η Νόρτζελαντ έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 29ο λεπτό, καθώς ο Τζον βγήκε απέναντι στον Μπουφόν, ο οποίος έδειξε την τεράστια κλάση του και έδιωξε με το ένα χέρι. Στο 31' ο Τζιοβίνκο πέρασε και τον Χάνσεν αλλά βγήκε πλάγια και το σουτ που έκανε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπουφόν πρόλαβε ξανά τον Τζον. Στο 40 ο Χάνσενς έσωσε την ομάδα του από το γκολ, καθώς απέκρουσε το πλασέ του Τζιοβίνκο, ενώ στο 43' το σουτ του Μαρκίζιο έξυσε το δοκάρι των Δανών.

Στο 46΄λεπτό ο Χάνσεν είπε όχι σε σουτ του Μάτρι κι ένα λεπτό μετά απέκρουσε το σουτ του Τζιοβίνκο, αλλά η Νόρτζελαντ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 52ο λεπτό με τρομερό φάουλ του Μπέκμαν. Η Γιουβέντους βγήκε αμέσως μπροστά και στο 55' ο Ίσλα έκανε τα σουτ, αλλά ο Ρούνιε έκοψε, ενώ στο 57' ο Χάνσεν πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε κεφαλιά του Τζιοβίνκο. Ο Χάνσεν στο 68ο λεπτό κατέβασε ρολά σε ακόμη ένα σουτ του Πίρλο, ενώ και στο 74' απέκρουσε το σουτ του Ίσλα. Ο Χάνσεν συνέχισε να κρατά μόνος του την Νόρτζελαντ και στο 79' είπε όχι σε σουτ του Ίσλα, αλλά στο 81' λύγισε. Ο Ίσλα έκοψε στο πέναλτι και ο Βούτσινιτς με όμορφο σουτ έκανε το 1-1. Στο 83' η κεφαλιά του Μπονούτσι έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 87' την ίδια τύχη είχε το σουτ του Μπέντνερ. Στο 89' ο Βούτσινιτς αστόχησε από ιδανική θέση και στη συνέχεα η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να πιέσει.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Πάρκουρστ, Οκόρε, Ρούνιε, Μτιλίγκα, Στόκχολμ, Αντού, Λόρεντζεν (87' Κρίστιανσεν), Μπέκμαν (66' Νόρντστραντ), Τζον, Λάουντρουπ (70' Κρίστενσεν)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λούσιο (75' Μπέντνερ), Ντε Τσέλιε, Κιελίνι, Μπονούτσι, Πίρλο, Ίσλα, Μαρκίσιο, Βιδάλ (83' Τζιακερίνι), Τζιοβίνκο, Μάτρι (67' Βούτσινιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα