Σοκ και δέος για το Ναό της ΑΕΚ!

09:44 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ειδικό πρωτοσέλιδο για την ΩΡΑ των Σπορ σήμερα: "Θεά ΑΕΚ ιδού ο ΝΑΟΣ ΣΟΥ! Μέσα σε 20' ο Μελισσανίδης ανέστησε την ψυχή της ΑΕΚ και της προσφυγιάς. Ανεπανάληπτο, μεγαλειώδες, επικό. Καμία περιγραφή δεν είναι αρκετή γι' αυτό ππου είδαν κι άκουσαν εκατομμύρια Ενωσίτες σε όλο τον πλανήτη χθες".

SPORTDAY

Πρώτο θέμα και στην SD ο Ναός της ΑΕΚ: "Σ' αυτό το παλάτι η ΑΕΚ δεν μπορεί παρά να γίνει... Βασίλισσα ξανά!", γράφει με νόημα η εφημερίδα.

LIVE SPORT

Aποθέωσης συνέχεια και στη LIVE SPORT για τον Ναό της ΑΕΚ: "Προσκυνήστε!", έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και προσθέτει: "Μοναδικό στον κόσμο το γήπεδο - ναός - μουσείο που θα χτίσει η ΑΕΚ στη γη των προγόνων της, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Παλάτι όμοιο με αυτό δεν θα έχει ξαναγίνει γιατί θα συνδυάσει με τρόπο μοναδικό την Ιστορία με την πολυτέλεια. Τις μνήμες με το μέλλον. Τις ρίζες μας με το σήμερα. Το Βυζάνιο με τη γενιά της κρίσης. Την Πόλη με τη Νέα Φιλαδέλφεια. Τη χριστιανοσύνη με τη μπάλα. Τις αλησμόνητες πατρίδες με την Ελλάδα των ονείρων μας".

GOAL

Πρώτο θέμα και στο GOAL το γήπεδο της ΑΕΚ: "Πάλι με χρόνια με καιρούς...", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Η συσπείρωση όλης της ΑΕΚ και η αδημονία για ένα γήπεδο - μνημείο γυρίσουν με ασφάλεια τη νέα σελίδα στην κιτρινόμαυρη ιστορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα