Σοκ στο «Μπομπονέρα» για Μπόκα (VIDEOS)

08:08 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ INICIAL 17η αγωνιστική

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μπόκα Τζούνιορς μιας και ηττήθηκε μέσα στο "Μπομπονέρα" από την Ολ Μπόις με 2-0 και έτσι βρέθηκε στην έκτη θέση. Παρόλα αυτά είναι στο -4 από την κορυφή αφού οι πρωτοπόροι δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Τα γκολ της νίκης για την Ολ Μπόις σημείωσαν ο Ρομπέρτο Μπατιόν στο 47' και ο Μάουρος Μάτος με πέναλτι στο 54ο λεπτό.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην 17η αγωνιστική και οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας έφεραν ισοπαλίες στα

παιχνίδια τους. Η πρωτοπόρος Σαν Λορέντζο έμεινε στο 2-2 κόντρα στην Ατλέτικο Ραφαέλα χάρη σε δυο γκολ του Ιγνάσιο Πιάτι. Η Ατλέτικο είχε προηγηθεί με 2-0 με τέρματα του Λούκας Αλεμπερτένγκο (11') και του Ντιέγκο Βέρα (51') αλλά ο Πιάτι "χτύπησε" δυο φορές, στο 65' και στο 85', και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Σαν Λορέντζο.

Την απώλεια της πρωτοπόρου Σαν Λορέντζο δεν εκμεταλλεύτηκε η δεύτερη της βαθμολογίας, Νιούελς Ολντ Μπόις, γιατί έμεινε στο 1-1 με την Άρσεναλ Σαραντί, εντός έδρας. Ο Μάρκος Κάσερες άνοιξε το σκορ για την Νιούελς στο 35' για να ισοφαρίσει για λογαριασμό της Άρσεναλ ο Μαριάνο Ετσεβερία στο 50'. Σημειώνεται πως για την Νιούελς ήταν η 4η ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια.
Στο "Estadio Ciudad de Lanus", η Λανούς έμεινε στο 0-0 με την Χιμνάσια Λα Πλάτα και παρέμεινε στην 3η θέση.
Τέλος, η... κατρακύλα για την Ρίβερ Πλέιτ συνεχίζεται αφού έχασε και από την Ράσινγκ με 1-0, σκόρερ ο Μπρούνο Ζουτσουλίνο στο 14', παραμένοντας χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Βελέζ Σάρσφιλντ-Γοδόι Κρουζ 2-1
Αρχεντίνος Τζούνιορς-Κίλμες 1-1
Ολίμπο-Ροζάριο Σεντράλ 1-0
Ατλέτικο Ραφαέλα-Σαν Λορέντζο 2-2
Λανούς-Χιμνάσια Λα Πλάτα 0-0
Μπόκα Τζούνιορς-Ολ Μπόις 0-2
Νιούελς Ολντ Μπόις-Άρσεναλ Σαραντί 2-2
Ράσινγκ-Ρίβερ Πλέιτ 1-0
Εστουδιάντες-Κολόν (25/11)

Keywords
Τυχαία Θέματα