Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία Σεργιανόπουλου

16:51 6/6/2013 - Πηγή: AEK365

Σοκάρουν τα όσα έχει καταθέσει στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, Νταβίντ Μουρτχικνέλι. Ο Γεωργιανός κατέθεσε τη δική του εκδοχή στη δίκη που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα για το φόνο του ηθοποιού πριν από πέντε χρόνια.

"Είχαμε πάρει κοκαΐνη. Δεν ένιωθα καλά και μου είπε να κλείσω τα μάτια για να ηρεμήσω. Ήρθε μπροστά μου, ενώ είχα τα μάτια κλειστά και με την απειλή μαχαιριού μου ζήτησε να του κάνω πεοληχία. Φοβήθηκα, θύμωσα, θόλωσα. Μετά δεν θυμάμαι

τι έγινε ακριβώς. Τον σκότωσα. Από ένστικτο άμυνας λειτούργησα έτσι. Ίσως τον χτύπησα. Μπορεί να σας φαίνεται εύκολο αλλά εγώ βασανίζομαι. Δεν είμαι δολοφόνος. Δεν ήξερα αν ήθελε να κάνουμε σεξ ή να με σκοτώσει. Είμαι ένας απλός άνθρωπος, οικογενειάρχης. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα το έκανα", ανέφερε ο Γεωργιανός που διέψευσε κατηγορηματικά ότι εκδιδόταν στο κέντρο της Αθήνας. "Δεν είμαι ομοφυλόφιλος", συμπλήρωσε. "Όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου, εγώ αισθάνομαι ένοχος γιατί αφαίρεσα μια ζωή", τόνισε.

Η πλευρά υπεράσπισης του ηθοποιού, ανέφερε ότι πρόκειται "έναν άνθρωπο απόλυτα συναισθηματικό, πολύ τρυφερό που αποκλείεται να έχει κάνει πράξη βίας". Ο δικηγόρος του Μουρτχικνέλι, Δημήτρης Γκαβέλας, είπε για τον θανόντα ότι "είχε διπλή ζωή άλλη ζωή φαινόταν έξω και άλλη ήταν η προσωπική του ζωή" ενώ ο φόνος έγινε νωρίτερα από τις πρώτες εκτιμήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα