Σολδάδο: Θα πετύχω πολλά γκολ

18:38 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

Προς το παρόν, ο Ρομπέρτο Σολδάδο έχει σκοράρει κυρίως από το σημείο του πέναλτι για λογαριασμό της Τότεναμ και παραδέχεται πως αυτό δε είναι αρκετά ικανοποιητικό ούτε για τον ίδιο.
Ο 28χρονος μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι των «σπιρουνιών» και τόνισε πως σε λίγο διάστημα θα μπορεί να συνδυάζεται ιδανικά με τους συμπαίκτες του, κάτι που δεν καταφέρνει έως τώρα, ώστε να... ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα.
«Έχω σκοράρει έξι φορές, αλλά θα ήθελα να το κάνω πολλές περισσότερες. Είμαι ρεαλιστής και το ξέρω, στο χορτάρι, δεν είμαι χαρούμενος με όλα. Δεν συνδυάζομαι με τους συμπαίκτες

μου όπως θέλω, αλλά ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά στο να το κάνω. Προσπαθώ πολύ να φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων και της φόρμας μου και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρω πολύ σύντομα» δήλωσε και πρόσθεσε:
«Θέλω να σκοράρω συνέχεια, γι' αυτό άλλωστε με απέκτησε η Τότεναμ. Δεν είμαι στα επίπεδα που θέλω αλλά ο προπονητής με πιστεύει και μου δίνει χρόνο συμμετοχής. Ο στόχος είναι το να σκοράρω για την ομάδα μου. Μπορεί να έβαλα γκολ με πέναλτι, αλλά ήταν καθοριστικά που έκριναν το παιχνίδι. Θέλω περισσότερα, ο προπονητής θέλει περισσότερα και αυτό είναι που θα δώσουμε στον κόσμο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα