Σούπερ βολή o Ανασταστάσης

19:32 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τις δυνατότητες του τις έχει δείξει από καιρό. Από την εποχή που ήταν ακόμη παίδας και έκανε τα πρώτα του ουσιαστικά βήματα στον αθλητισμό.
Σήμερα ο Μιχάλης Ανασταστάσάκης κατάφερε να επιβεβαιώσει τη...δυναμική του πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων. Ο σφυροβόλος από του Ελευθέριου Βενιζέλου πέτυχε βολή στα 75,15 μ., στη διάρκεια των αγώνων στίβου "Κνώσεια 2013" και άφησε στην ιστορία το 74,95 μ. του Αντώνη Παπαντωνίου από το 2002.
Οπως και ο Παπαντωνίου έτσι και ο Αναστασάκης είναι αθλητής του Κώστα

Παπαμαρκάκη. Ο έφηβος αθλητής, ο οποίος έχει εξασφαλίσει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας του, βρίσκεται στην 5η θέση της ευρωπαϊκής λίστας για το τρέχον έτος. "Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη το τι έγινε. Από την αρχή της σεζόν στόχος μας ήταν το ρεκόρ και έπειτα μια καλή θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ριέτι", είπε ο νεαρός αθλητής που γυμνάζεται στα Χανιά.
"Εχει γυμναστεί πολύ καλά και έχει τα περιθώρια να πετύχει ακόμη καλύτερες βολές. Ο Μιχάλης είναι αθλητής με ταλέντο και πιστεύω πως έχει τη δυνατότητα να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο και να αποτελέσει τον βασικό σφυροβόλο, ακόμη και στην μεγάλη κατηγορία", είπε ο προπονητής του, ο οποίος αναφέρθηκε και στο χώρο που γυμνάζονται: "Είναι μια έκταση δίπλα στη θάλασσα, με ανηφορική κλίση με αποτέλεσμα να μην έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τα μέτρα που ρίχνουν τα παιδιά στην προπόνηση. Την βαλβίδα την έχω φτιάξει μόνος μου πριν από χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα