Σοβαρά επεισόδια με νεκρό σε Σουηδικό ματς (VIDEO)

18:08 30/3/2014 - Πηγή: AEK365

Τρομερά πράγματα για τα ποδοσφαιρικά ήθη της Σουηδίας και σοκ σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Η πρεμιέρα του Σουηδικού πρωταθλήματος αμαυρώθηκε από τον θάνατο ενός 40χεουνου πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος ήταν οπαδός τη Τζουργκάρντεν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Η Χέλσινγκμποργκ υποδεχόταν την Τζουργκάρντεν για την πρεμιέρα του Σουηδικού πρωταθλήματος και το κλίμα στην πόλη πολύ πριν την έναρξη του αγώνα, μύριζε μπαρούτι. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν και τα επεισόδια πήραν ανεξέλεγκτη έκταση με αποτέλεσμα

την καταστροφή πολλών μαγαζιών και αυτοκινήτων και τον σοβαρό τραυματισμό του οπαδού των φιλοξενούμενων.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και το ματς βρισκόταν στο 40ο λεπτό του όταν μαθεύτηκαν τα νέα για τον θάνατό του. Οι οπαδοί που βρίσκονταν στο γήπεδο εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και τα έκαναν γυαλιά καρφιά με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του ματς. Ίσως μάλιστα να μην ξεκινήσει κανένα από τα ματς της αγωνιστικής, καθώς το πλαίσιο της Σουηδικής ομοσπονδίας είναι ιδιαίτερα αυστηρό.

Σκεφτείτε μόνο πως πριν 2 χρόνια, οπαδός εισέβαλλε στο γήπεδο κι έσπρωξε τον τερματοφύλακα και η ομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών!

Keywords
Τυχαία Θέματα