Της έκλεισε το σπίτι...

21:04 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ- ΛΑΤΣΙΟ: 1-3
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Οριστικά εκτός Ευρώπης έθεσε την Ίντερ η Λάτσιο που την κέρδισε με 3-1 μέσα στο Μιλάνο.

Στο 2ο λεπτό ο Μαρκέτι είπε όχι σε σουτ του Άλβαρες, ενώ στο 10' ο Κόβασιτς έκανε τρομερή ενέργεια και σουτ, αλλά ο γκολκίπερ της Λάτσιο ήταν πάλι εκεί. Τελικά στο 21ο λεπτό η Λάτσιο άνοιξε το σκορ, καθώς μετά από σέντρα του Καντρέβα, ο Χαντάνοβιτς έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δύο λεπτά μετά ο Καντρέβα έχασε μοναδικό τετ α τετ

με τον Χαντάνοβιτς, ενώ στο 32' ο γκολκίπερ της Ίντερ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Φλοκάρι. Τελικά στο επόμενο λεπτό η Ίντερ ισοφάρισε με τρομερή κεφαλιά του Άλβαρες μετά από σέντρα του Περέιρα. Στο 36ο λεπτό το σουτ του Καμπιάσο σταμάτησε στο δοκάρι του Μαρκέτι, ενώ στο 42' ο Άλβαρες αστόχησε από καλή θέση. Η Λάτσιο πήρε ξανά το προβάδισμα στο 45+4' με πέναλτι του Ερνάνες.

Στο 48ο λεπτό το σουτ του Γκουαρίν πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 54' ο Μαρκέτι είπε όχι σε προσπάθεια του Κόβασιτς. Στο 70ο λεπτό ο Άλβαρες σημάδεψε το δοκάρι της Λάτσιο, η οποία έκανε το τελικό 3-1 στο 81' με τον Ονάτζι.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Τζόναθαν (30' Μπενάσι), Ρανόκια (53' Πασά), Ζέσους, Περέιρα, Κόβασιτς, Καμπιάσο, Κουζμάνοβιτς (82' Γκαριτάνο), Γκουαρίν, Άλβαρες, Ρόκι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Ντίας (46' Σιανί), Ραντού, Καντρέβα, Λεντέσμα (59' Ονάτζι), Ερνάνες, Λούλιτς, Φλοκάρι (59' Γκονζάλες), Κλόζε.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-1
Γήπεδο: Αντζούρι Ντ'Ιτάλια

Δεν χαρίστηκε η Γιουβέντους που παρότι σήκωσε το Σκουντέτο την Κυριακή, επικράτησε με 1-0 της Αταλάντα,

Στο 3ο λεπτό ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Τζιακερίνι, ενώ στο 18' ο Πίρλο έβγαλε για τον Μάτρι, ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο Στοράρι απέκρουσε το σουτ του Ντένις, ενώ το ματς διακόπηκε στο 30' λόγω ρίψης αντικειμένων. Η Αταλάντα έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 37ο λεπτό με τον Ντένις να σημαδεύει το δοκάρι της Γιουβέντους.

Στην επανάληψη η Γιουβέντους δεν απειλήθηκε και το ματς έμεινε στο 1-0.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Ραϊμόντι (7' Γκιόργκι), Στεντάρντο, Κανίνι, Σκαλόνι, Ντελ Γκρόσο (80' Πάρα), Καρμόνα (69' καρμόνα), Τσιγκαρίνι, Μπιοντίνι, Μποναβεντούρα, Ντένις.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Κιελίνι, Κάσερες, Μαρόνε, Παντοΐν (70' Βιδάλ), Τζιακερίνι, Ίσλα, Ντε Τσέλιε (76' Πελύζο), Πίρλο, Μάτρι, Κουαλιαρέλα (68' Ανελκά)

ΣΙΕΝΑ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Με το ενάμισι πόδι στη Serie B' βρίσκεται η Σιένα μετά και από την ήττα με 1-0 από τη Φιορεντίνα.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Κουαδράδο έφυγε ελάχιστα άουτ, όπως κι εκείνο του Ρούμπιν στο 11'. Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα η Φιορεντίνα έφτασε στο γκολ με τον Ροντρίγκες να πλασάρει από κοντά τον Πέγκολο. Στο 34' ο Βαλέρο σημάδεψε το δοκάρι του Πέγκολο, ενώ στο 39' ο Εμεργκάρα αστόχησε από καλή θέση. Στο 42' ο Λαρόνδο δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ επαφής.

Στο 62ο λεπτό το σουτ του Φερνάντες δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 83' ο Τόνι σημάδεψε το δοκάρι της Σιένα.

ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Τέρτζι, Τεσέιρα, Τερλίτσι, Άντζελο (82' Σέστου), Καλέγιο, Βεργκάσολα, Ρούμπιν, Μπολτζόνι (52' Ροζίνα), Ρετζινάλτο (64' Μπογκντάνι), Εμεγκάρα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Ροντρίγκεζ, Πασκουάλ, Κομπέρ, Σάβιτς, Κουαδράδο, Μιλιάτσιο, Φερνάντες (72' Ρομούλο), Βαλέρο, Λαρόνδο (60' Ελ ΧΑμνταουί), Γιόβετιτς (81' Τόνι).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Στο 1-1 έμειναν Σαμπντόρια και Κατάνια που ήταν αδιάφορες βαθμολογικά.

Στο 17ο λεπτό ο Φριζόν απέκρουσε το σουτ του Έντερ, ενώ στο 31' και στο 33' οι προσπάθειες των Αλμιρόν και Λόπες δεν βρήκαν στόχο. Ωστόσο στο 35ο λεπτό ο Ντε Σιλβέστρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Σαμπντόρια.

Στο 61' το μακρινό σουτ του Λόπες έφυγε άουτ, αλλά στο 68' ο Σπόλι έφερε στα ίσα το ματς για την Κατάνια.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ρομέρο, Παλόμπο, Καστελίνι, Γκασταλντέλο, Ντε Σιλβέστρι, Ρενάν, Πόλι (87' Μουνάρι), Ομπιάνγκ, Εστιγκαρίμπια, Λόπες, Έντερ (60' Σανσόνε).

ΚΑΤΑΝΙΑ: Φρίζον, Σπόλι, Ρολίν, Μπιαγκιάντι, Μαρκέζε, Λόντι (78' Κέκο), Ίζκο, Αλμιρόν. Γκόμες, Μπαριέντος, Μπεργκέσιο (90' Τσάνι).

ΤΟΡΙΝΟ- ΤΖΕΝΟΑ: 0-0
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Στο 0-0 έμειναν Τορίνο και Τζένοα και βολεύτηκαν με τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Το πρώτο μέρος ήταν πάρα πολύ κακό με μοναδική καλή φάση ένα σουτ του Μπιάνκι στο 26ο λεπτό με την μπάλα να φεύγει άουτ.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Ντ'Αμπρόζιο (54' Μπίρσα), Μασιέλο, Γκλικ, Ογκμπόνα, Γκάτσι, Μπάσα, Τσέρτσι (58' Μπαρέτο), Μπιάνκι (66' Μετζιορίνι), Μπαρέτο, Μπίρσα.

ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Κασάνι (46' Γκράνκβιστ), Μορέτι, Μανφρεντίνι, Πορτανόβα, Αντονέλι, Ριγκόνι, Ματουζάλεμ, Κούτσκα (71' Τόσζερ), Μπερτολάτσι, Μποριέλο (73' Φλόρες).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΝΑΠΟΛΙ: 0-3
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ' Άρα

Τη 2η θέση κλείδωσε και μαθηματικά η Νάπολι που επικράτησε με 3-0 της Μπολόνια.

Στο 5' το σουτ του Μορλέο έφυγε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Στογιάνοβιτς είπε όχι σε προσπάθεια του Ντζεμαϊλί. Στο 19ο λεπτό ο Ινσίνιε δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ 5 λεπτά μετά ο Ντε Σάνκτις πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ντιαμάντι. Στο 3' ξανά ο Ντε Σάνκτις είπε όχι στον Ντιαμάντι, ενώ στο 45' η κεφαλιά του Τζιλαρντίνο έφυγε λίγο άουτ.

Στο 51' και στο 52' τα σουτ των Καβάνι και Ταϊντέρ έφυγαν άουτ, αλλά στο 63' ο Καβάνι με πέναλτι έκανε το 2-0 για τους «παρτενοπέι». Και πριν προλάβει να συνέλθει η Μπολόνια, δέχτηκε και 3ο γκολ με κοντινό πλασέ του Χάμσικ στο 67'.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Στογιάνοβιτς, Μότα, Καρβάλιο (82' Νάλδο), Σόρενσεν, Μορλέο, Ταϊντέρ, Πέρες (56' Πατζιέντζα), Ντιαμάντι, Κονέ (66' Μοσκαρντέλι), Χριστοδουλόπουλος, Τζιλαρντίνο.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καναβάρο, Ρολάνδο, Μπρίτος, Μάτζιο, Ντζεμαϊλί, Σουνίγκα,, Μπεχράμι (23' Ινλέρ), Χάμσικ (76' ΕΛ Καντουρί), Ινσίνιε (68' Πάντεφ), Καβάνι.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-3
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Στον γκρεμό της Serie B' έσπρωξε την Παλέρμο η Ουντιέζε που την κέρδισε με 3-2 κι έκανε βήμα εξόδου στην Ευρώπη.

Στο 3ο λεπτό ο Μίκολι μπήκε όμορφα στην περιοχή αλλά πιέστηκε από τον Μπενατιά και αστόχησε, ενώ στο 9' ο Μπρκιτς απέκρουσε σουτ του Μπαρέτο. Τελικά στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ουντινέζε έφτασε στο γκολ. Ο Μουριέλ βρέθηκε στην περιοχή, απέφυγε τον Ντοσένα και με όμορφο σουτ νίκησε τον Σορεντίνο. Η Παλέρμο ανέβασε στροφές και στο 33' κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι, με τον Μίκολι να φέρνει στα ίσα τα ματς από τα 11 μέτρα. Μάλιστα στο 39' η Παλέρμο πέτυχε κι άλλο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε.

Ο Μίκολι έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 49' και στο 50', ενώ στο 54' ο Σορεντίνο απέκρουσε με τα πόδια το πέναλτι του Ντι Νατάλε. Ωστόσο η Ουντινέζε πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Άνχελα στο 64ο λεπτό κι ενώ στο 69' είχε δοκάρι με τον Μπαντού. Στο 78ο λεπτό ο Ίλισιτς έξανε τρομερή ενέργεια αλλά αστόχησε και στο 81' ο Ερνάντες με τρομερό σουτ έφερε στα ίσα το ματς. Η Ουντινέζε πήρε τελικά τη νίκη με γκολ του Μπενατιά στο 83' σε φάση που ο Σορεντίνο έκανε τραγικό λάθος.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Φον Μπέργκεν, Μουνιόθ, Αρόνικα, Μοργκανελα, Φορλίν (79' Αρέβαλο), Μπαρέτο, Κούρτιτς (66' Ερνάντες), Ντοσένα (71' Γκαρσία), Ίλισιτς, Μίκολι.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Μπενάτια, Άνχελα, Ερτό, Μπάστα, Μπαντού, Άλαν, Σίλβα, Περέιρα, Μουριέλ (90+2' Ρανέγκιε), Ντι Νατάλε (67' Ζιελίνσκι).

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΠΑΡΜΑ: 0-1
γήπεδο: Ις Αρένα

Με το διπλό έφυγε από τη Σαρδηνία η Πάρμα που επικράτησε με 1-0 της Κάλιαρι.

Στο 17ο λεπτό ο Αγκάτσι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Παρόλο, ενώ στο 20' το πλασέ του Μπελφοντίλ έφυγε έξω. Τρία λεπτά μετά ο Μιράντε έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ριμπέιρο, ενώ στο 38΄ο γκολκίπερ της Πάρμα απέκρουσε σουτ του Νενέ.

Στο 59ο λεπτό ο Μπελφοντίλ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 73' ακυρώθηκε γκολ της Πάρμα. Τελικά η Πάρμα άνοιξε το σκορ στο 80ο λεπτό, με τον Ρόζι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι,Πέρικο, Ροσετίνι, Αριάουντο, Μούρου, Ναϊνγκόλαν (84' Έκνταλ), Ντεσένα (70' Έρικσον), Κόντι, Ιμπαρμπό, Ριμπέιρο, Νενέ (63' Σάου)

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Γκόμπι, Κόντα, Παλέτα, Ρόζι, Βαλντές (67' Αμπουέρο), Γκαλόπα (56' Μαρκιόνι), Παρόλο, Μπιαμπιανί, Αμάουρι, Μπελφοντίλ (78' Παλαντίνο).

ΠΕΣΚΑΡΑ- ΜΙΛΑΝ: 0-4
Γήπεδο: Αντριάτικο

Αέρας πέρασε από την έδρα της Πεσκάρα η Μίλαν με 4-0 και κλειδώνουν την 3η θέση,

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Μπαλοτέλι μετά από κόρνερ, σταματησε στο δοκάρι της Πεσκάρα, ενώ στο 9' η Μίλαν κέρδισε πέναλτι και ο «Σούπερ Μάριο» έκανε το 1-0 από τα 11 μέτρα. Στο 17' και στο 23΄τα σουτ του Νιάνγκ δεν βρήκαν στόχο, αλλά στο 33' ο Ρομπίνιο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μουντάρι με σουτ από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των «ροσονέρι».

Η Μίλαν δεν πάτησε φρένο ούτε στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό ο Φλαμινί με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0, ενώ στο 57' ο Μπαλοτέλι με όμορο γυριστό έγραψε το 4-0.

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πέριν, Τζάουρι, Κόσιτς, Καπουνάο, Μπαλτζάνο, Ρίτσο, Τόνι, Σκούλι (46' Τσέλικ), Κασκιόνε (79' Μαντσίνι), Ντι Φραντσέσκο (87' Καταλάνο), Σφορτζίνι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι,Αμπάτε, Γιέπες, Σαπάτα, Κονστάντ, Φλαμίνι (59' Τραορέ), Νοτσερίνο, Μουντάρι, Νιάνγκ (64' Πατσίνι), Μπαλοτέλι, Ρομπίνιο (73' Ελ Σααραουί)

Keywords
Τυχαία Θέματα