Τα πεπραγμένα της Panatha USA

Η λογοδοσία της λέσχης Panatha USA για την περίοδο που έφυγε και τα μελλοντικά σχέδια του κλαμπ... Η λέσχη φίλων Παναθηναϊκού Panatha USA που εδρεύει στη Νέα Υόρκη ενημερώνει για τα πεπραγμένα της περιόδου που πέρασε και αναφέρει τα μελλοντικά της σχέδια.

Αναλυτικά:

Αγαπητό μέλος της Panatha USA,

Εκ
μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, έχουμε την τιμή να σας ενημερώσουμε για την πλήρη δράση της λέσχης μας, από τον Οκτώβρη 2012 ως σήμερα, καθώς και τα μελλοντικά σχέδια μας.

Στις 27 Οκτωβρίου 2012, ημέρα Σάββατο, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε και να βραβεύσουμε το πιο πετυχημένο προπονητικό δίδυμο που έχει περάσει ποτέ από τον μπασκετικό Παναθηναικό, τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη. Μας δόθηκε η δυματότητα να μιλήσουμε ελεύθερα μαζί τους, να τους ακούσουμε και να τους θαυμάσουμε για άλλη μια φορά από κοντά.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Σάββατο, διοργανώσαμε το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ μας στο Λημνιώτικο Σπίτι, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία και απήχηση στην ομογένεια με έντονη Παναθηναική νότα.

Αρχές Μαρτίου 2013, έγινε αλλαγή διαχειριστή στη λέσχη μας. Ο Δημήτρης έδω και ένα μήνα, με το μεράκι, την μαγειρική και την συμπεριφορά του μας έχει βοηθήσει να αναβαθμίσουμε την λέσχη μας. Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Από τέλη Μαρτίου 2013, ο Στέλιος και ο Δημήτρης (ενεργά μέλη του ΔΣ της Panatha USA) έχουν αναλάβει την λειτουργία της boutique, η οποία περιέχει όλα τα αθλητικά είδη της ομάδας μας και της Εθνικής μας ομάδας και στεγάζεται εντός της λέσχης μας.

Στις 11 Μαίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 διοργανώνουμε το Πασχαλινό Πάρτυ στη λέσχη μας που βρίσκεται στη διεύθυνση 35-07 31st St Astoria και σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Στις 2 Ιουνίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 16:00 θα λάβουν χώρα στη λέσχη μας εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρακαλούμε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) όπως προβείτε στην ανανέωση της συνδρομή σας έναντι του ποσού των $50,00, συμπληρώνοντας την αίτηση ανανέωσης που βρίσκεται μέσα στο φάκελο που σας έχει σταλθεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία/ερώτηση έχετε, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα/email.

Στέλιος (917)272-7475 / [email protected]

Δημήτρης (347)438-9533 / [email protected]

Τέλος μπορείτε να κάμετε like στην σελίδα μας στο Facebook (Panatha USA) για να πληροφορείστε τα καθημερινά δρώμενα της ομάδας.

Ο Γραμματέας Ο Πρόεδρος

Στέλιος Βουρλιώτης Αντώνης Γεωργαντώνης
Keywords
Τυχαία Θέματα