Στα μπαράζ η Ρουμανία, στο σπίτι τους οι Τούρκοι

22:56 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 10η αγωνιστική

ΡΟΥΜΑΝΙΑ- ΕΣΘΟΝΙΑ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Αρένα Νασιονάλα

Στα μπαράζ πέρασε η Ρουμανία επικρατώντας με 2-0 της Εσθονίας και εκμεταλλευόμενη την ήττα των Τούρκων. Οι Ρουμάνοι είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους της Εθνικής μας. Το σκορ άνοιξε στο 30' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι

του Μαρικά. Ο ίδιος παίκτης στο 81' σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρασάνου, Ματέλ, Ρατ, Γκόιαν, Γκάρντος, Μπουρκεάνου, Λάζαρ (79'Χόμπαν), Τανάσε, Μαρικά, Στάνκου (46'Γκροζάβ), Μπουκούρ (57'Τόριε).

ΕΣΘΟΝΙΑ: Παρέικο, Ρέινταμ, Κλαβάν, Ζάαγκερ, Λίντπερε (75'Κρουγκλόφ), Ντμιτρίγεφ, Πούρι (59'Ογιάμαα), Κινκ, Βασίλιεφ, Τενίστε, Ζενιόφ (46'Ανιέρ).

ΤΟΥΡΚΙΑ- ΟΛΛΑΝΔΙΑ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Σουκρού Σαράτσογλου

Η Ολλανδία παρότι αδιάφορη βαθμολογικά δεν χαρίστηκε στους Τούρκους. Τους νίκησε με 2-0 και τους στέρησε το δικαίωμα να παίξουν στα μπαράζ. Ο Ρόμπεν πάγωσε το "Σαράτσογλου" μόλις στο 8ο λεπτό όταν με εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Μόλις στο 47' στο δεύτερο μέρος ήρθε και το δεύτερο σοκ με τον Κάουτ να βρίσκει τον Σνάιντερ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των "οράνιε".

ΤΟΥΡΚΙΑ: Βολκάν, Καγιά, Καλντιρίμ, Γκονιούλ, Τοπράκ, Ινάν (74'Τοσούν), Τουράν, Τοπάλ, Αντίν (56'Τόρε), Μπουλούτ, Γιλμάζ (56'Σαχάν).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κίλεσεν, Ζάνμαατ, Φλάαρ, Ίντι (46'Μπρούμα), Μπλιντ, Κλάσι, Φλερ, Σνάιντερ, Ρομπέν, Λενς (89'Ντεπάι), Φαν Πέρσι (46'Κάουτ).

ΟΥΓΓΑΡΙΑ- ΑΝΔΟΡΑ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Φέρενς Πούσκας

Η Ουγγαρία έκανε το χρέος της απέναντι στην Ανδόρα επικρατώντας με 2-0 αλλά τελικά δεν κατάφερε να τελειώσει δεύτερο στον όμιλο. Μετά από ένα "άγονο" πρώτο μέρος παρά τις πολλές ευκαιρίες οι Μαγυάροι κατάφεραν να ανοίξουν στο σκορ στο 51ο λεπτό με τον Νίκολιτς ο οποίος στο 76' έκανε και το 2-0. Η Ανδόρα τελείωσε το ματς με δέκα καθώς στο 88' αποβλήθηκε ο Σαν Νίκολας.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραλι, Βάντσακ, Ντεβεσκέρι (46'Βάργκα), Μέζαρος, Λιπτάκ (46'Κόρτσμαρ), Έλερκ, Ντζούντζακ, Κόμαν, Στίμπερ, Σαλάι (75'Νέμεθ), Νίκολιτς.

ΑΝΔΟΡΑ: Φεράν Πολ, Σαν Νίκολας, Σονέχεε, Εμίλ Γκαρσία, Λίμα, Μαρτίνες, Βιέιρα, Πέπε (79'Βιέιρα), Ριέρα, Λορένσο (86'Κλεμέντε), Μαρκ Γκαρσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα