Στα χαφ ο Βλάχος, δεκάρι ο Ανάκογλου

13:49 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τον Βαλεντίνο Βλάχο με την ομάδα των "βασικών" επανέφερε στη σημερινή προπόνηση ο Έβαλντ Λίνεν (αντί του Καραλή), χρησιμοποιώντας τον όμως όχι ως δεξί μπακ, αλλά ως δεξί χαφ, στη δοκιμή που έκανε.
Ο προπονητής πάντως δείχνει να έχει καταλήξει τόσο στο σύστημα όσο και στους 10 από τους 11 παίκτες που θα ξεκινήσουν στα Γιάννενα. Το σύστημα ήταν και σήμερα 4-2-3-1 (ή 4-4-1-1 αν θέλετε) και δείχνει να αμφιταλαντεύεται για το που θα χρησιμοποιήσει τον Γκερέιρο και τον Ανάκογλου, αλλά και για τη θέση του δεξιού χαφ.

Σήμερα ο Ανάκογλου ήταν αυτός που έπαιξε (την περισσότερη ώρα) ως 10άρι πίσω από τον Πετρόπουλο, με τον Γκερέιρο να πηγαίνει αριστερό χαφ. Μία εναλλακτική προσέγγιση από τον Λίνεν για τις θέσεις των δύο στο γήπεδο, αν και δεν αποκλείεται νέα αλλαγή.

Αναλυτικά: στο τέρμα ήταν ο Κωνσταντόπουλος, δεξί μπακ ο Τσουκαλάς, αριστερό ο Τσουμάγκας (όταν αποχώρησε ολοκληρώθηκε και η δοκιμή), στόπερ ο Τσούπρος με τον Κουτρουμπή, αμυντικά χαφ ο Μητρόπουλος με τον Φέτση, δεξί χαφ, όπως προείπαμε, ο Βαλεντίνος Βλάχος, αριστερό ο Γκερέιρο, επιτελικός ο Ανάκογλου και κορυφή ο Πετρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα