«Στα δικαστήρια θα φανεί η αλήθεια»

09:02 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που ο Παναθηναϊκός μόνο με θαύμα θα γλιτώσει την ξεφτίλα του αποκλεισμού από την Ευρώπη Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος συνεχίζουν την κόντρα σε ό,τι αφορά στο γηπεδικό.
Πιο συγκεκριμένα, στην χθεσινή του ανακοίνωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε πως όλοι οι μέτοχοι γνώριζαν για την ΓΗΠΕΛ

με τον Βγενόπουλο να υποστηρίζει, μέσω του περιβάλλοντος του, πως το θέμα είχε συζητηθεί από το 2010 παρουσία του πρώην προέδρου, Νικόλα Πατέρα, και πως ο Τζίγκερ ήταν αυτός που δεν τήρησε τον συγκεκριμένο όρο της συμφωνίας που ήταν γραμμένος στο χαρτί που κρατούσε κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Μάλιστα στην εκδίκαση της αγωγής κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Βγενόπουλος θα καλέσει ως μάρτυρα και τον Νικόλα Πατέρα με τον Βγενόπουλο να λέει, μέσω του περιβάλλοντος του πως "στα δικαστήρια θα φανεί η αλήθεια".

Όσο για το σημείο της ανακοίνωσης του Βαρδινογιάννη για το γεγονός ότι η Διπλή Ανάπλαση είχε την έγκριση όλων των μετόχων και των εκτελεστικών οργάνων της ΠΑΕ, η πλευρά του Βγενόπουλου υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο Ξυλάς, μέλος του Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ, είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του. Τέλος για τα όσα ανέφερε ο Βαρδινογιάννης στην επιστολή του για την στάση που κράτησε ο Βγενόπουλος στα επεισόδια του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο δεύτερος, τη τάξει, μέτοχος του Παναθηναϊκού σημείωσε πως η δήλωση που έκανε ήταν ενώ προσερχόταν στο ΟΑΚΑ και μόλις είχε ενημερωθεί για τα όσα είχαν συμβεί πριν τη σέντρα, με τα λεγόμενα του να καλύπτουν όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα