Στέψη στο Γουέμπλεϊ

17:07 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΕΛΣΙ: Πηγαίνει στον τελικό μετά από ήττα, αφού έχασε 2-0 από την Νιούκαστλ, έχοντας ωστόσο αλλαγές στην 11άδα, στην πρώτη της ήττα στο Στάμφορντ Μπριτζ από τότε που ανέλαβε ο Ντι Ματέο. Η ήττα της ήταν δίκαιη, καθώς έδειξε προβλήματα στη δημιουργία ευκαιριών και έχασε σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της τέταρτης θέσης, η οποία δείχνει να απομακρύνεται. Παρόλα αυτά, έχει μπροστά της δύο σημαντικότατους τελικούς, έναν για το FA Cup

και έναν για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίοι αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες, καθώς σε περίπτωση νίκης μπορούν να σώσουν και με το παραπάνω τη χρονιά. Κόουλ, Μάτα και Λάμπαρντ ξεκουράστηκαν και επιστρέφουν, ενώ ο Ντρογκμπά που έχει εξαιρετική παράδοση στο Γουέμπλεϊ, θα ξεκινήσει στην επίθεση.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Φέτος έχει πάρει τον αέρα των «Μπλε», τους οποίους έχει κερδίσει δύο φορές εκτός έδρας, μία για το Πρωτάθλημα με 1-2 και μία για το Λιγκ Καπ με 0-2. Θέλει να διατηρήσει το.. φετινό απόλυτο με αντίπαλο τους Λονδρέζους και να κάνει παράλληλα το νταμπλ στα Κύπελλα, ενώ οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν τρεις μέρες μετά τον τελικό και στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά στην έδρα της Λίβερπουλ. Οι Ρεντς προέρχονται από μία ακόμα εντός έδρας γκέλα, αφού ηττήθηκαν με 1-0 από την Φούλαμ, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά μέσα στο Λίβερπουλ! Είχε πάντως αλλαγές και ήταν φανερό ότι το μυαλό των περισσότερων ήταν στο Κύπελλο. Στο Πρωτάθλημα συνεχίζει στην όγδοη θέση και θέλει να σηκώσει το FA Cup για πρώτη φορά μετά το 2006, για να αποζημιώσει τους οπαδούς της. Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία ματς της με την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις. Ρέινα, Τζέραρντ και Σουάρες πήραν ανάσες και επιστρέφουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα