Στη Lotus o ντ' Αμπρόσιο

22:17 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η Lotus Renault GP ανακοίνωσε τον Χερόμε ντ' Αμπρόσιο ως τρίτο πιλότο της για το 2012, με τον Βέλγο να εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει στο μέλλον σαν ένας εκ των δυο πρώτων πιλότων

Στέγη στη Lotus Renault GP βρήκε ο Χερόμε ντ' Αμπρόσιο για το 2012, έστω και από τη θέση του τρίτου

πιλότου, όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα. Ο Βέλγος μίλησε για την εξέλιξη αυτή κι εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο μέλλον στη θέση του ενός από τους δυο πρώτους πιλότους και μάλιστα με μεγάλη ομάδα.

«Είναι ωραίο συναίσθημα να γίνω μέλος της Lotus F1 Team. Είναι ένα ενθουσιαστικό επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Αγωνίστηκα μια ολόκληρη σεζόν στη Formula1 σαν πιλότος για μια μικρότερη ομάδα, όπου έμαθα πολλά για τη Formula1. Τώρα, έχω την ευκαιρία να δουλέψω με μια από τις κορυφαίες ομάδες με καλό υλικό για τη μελλοντική μου εξέλιξη. Με την πρόσφατη αγωνιστική μου εμπειρία, γνωρίζω ότι μπορώ να κάνω μια πολύτιμη συνεισφορά.

Βέβαια, θα λάτρευα να αγωνίζομαι, αλλά με μια μεγάλη ομάδα. Το να συνδεθώ με τη Lotus F1 Team θα ήταν πιο ευεργετικό και αυτή είναι η επιλογή που έκανα. Αυτή η ευκαιρία είναι μια που δεν μπορώ να περιμένω να χάσω. Η επιθυμία μου είναι να επιστρέψω σε μια θέση αγώνα στο μέλλον, που μου δίνει κίνητρο να κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά από τη νέα μου θέση», ήταν τα λόγια του 26χρονου, ο οποίος έχει τη στήριξη του Ερίκ Μπουγιέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα