Στη Ρουμανία ο ΠΑΟΚ

18:22 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε ευρωπαϊκή πρόκριση πριν λίγες εβδομάδες κόντρα στη βουλγάρικη Ετάρ και τώρα έχει μπροστά του τους αγώνες με την Κλουζ για τον 3ο γύρο του EHF Γυναικών. Και οι δύο αναμετρήσεις θα γίνουν στην Ρουμανία, ενώ η Κλουζ, είναι ομάδα με ευρωπαϊκή εμπειρία και είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι αγωνίστηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 15.00 και της Κυριακής στις

12.00. Διαιτητές θα είναι οι Σέρβοι Σέκουλιτς και Γιόβαντιτς.


Ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι το αουτσάιντερ σε αυτό το ζευγάρι, ωστόσο θα παλέψει για δύο αξιοπρεπείς εμφανίσεις. «Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Προετοιμαστήκαμε, μέσα από καθημερινές προπονήσεις. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας, θα παίξουμε με πάθος και θα παλέψουμε για θετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που θα κερδίσουμε. Γιατί όχι και νίκες;», τόνισε η Λένα Μούρνου στο PAOK24. Από την πλευρά της, η Χριστίνα Ανθίτση υπογράμμισε στο PAOK24 ότι «πέρα από τις εμπειρίες που θα πάρουμε, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τα αποτελέσματα που θα φέρουμε. Πάμε για να παίξουμε και ελπίζουμε τα αποτελέσματα να μας δικαιώσουν. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε, αν εμείς παίξουμε καλά η ομάδα θα έχει κέρδος. Είμαστε μία νεανική ομάδα, με όπλα την ψυχή και την όρεξη».

Για την πρόκριση η Αναγέννηση
Έτοιμη να φορέσει το ευρωπαϊκό της «κοστούμι» για 24 συνεχόμενη χρονιά είναι η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, που φιλοξενεί την Ουκρανική Ντνεπριάνκα Χερσόν στα πλαίσια του 3ου Γύρου του Τσάλεντζ Καπ. Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στην Άρτα το Σάββατο και την Κυριακή στις 18:00. Η ομάδα της Άρτας πέρυσι έφτασε μέχρι τις «16» καλύτερες ομάδες τους ευρωπαϊκού θεσμού και φιλοδοξεί και φέτος μία αντίστοιχη πορεία, που ανταποκρίνεται στο όνομα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Οι πληροφορίες για τον σύλλογο από την Ουκρανία αναφέρουν πως πρόκειται για μια γρήγορη, νεανική και φιλόδοξη ομάδα.
Η ομάδα της Αναγέννησης αναμένεται να έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της Άρτας, που θα γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα