Στην Εθνική Ελπίδων ο Τσίτας

13:55 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σε ανακοίνωση της η ΕΠΟ, ενημερώνει πως ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης, κάλεσε τον Θωμά Τσίτα της ΑΕΚ για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του EURO 2013 U-21 με Γερμανία (11/11) και Βοσνία-Ερζεγοβίνη (14/11) στην Τρίπολη.

Ο Τσίτας, μαζί με τον Μαρουκάκη από την Καλλιθέα και τον Καρέλη από τον Εργοτέλη κλήθηκαν για να αναπληρώσουν το κενό του Απόστολου Βέλλιου ο οποίος

αποκλείστηκε από την αποστολή καθώς τραυματίστηκε στην διάρκεια της προθέρμανσης λίγο πριν η Έβερτον αντιμετωπίσει την Νιούκαστλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: " Ανακλήθηκε η πρόσκληση του Απόστολου Βέλλιου για τα επίσημα ματς της Εθνικής Ελπίδων με Γερμανία (11/11) και Βοσνία Ερζεγοβίνη (14/11) στην Τρίπολη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης κάλεσε στην αποστολή τους επιθετικούς Ματθαίο Μαρουκάκη (Καλλιθέα), Θωμά Τσίτα (ΑΕΚ) και Νίκο Καρέλη (Εργοτέλης)".

Η αποστολή: Λάμπρου (Φέγενορντ), Λοντίγκιν (Skoda Ξάνθη), Αποστολόπουλος (ΠΑΟΚ), Κατσικάς (ΠΑΟΚ), Λαγός (Παναθηναϊκός), Ποτουρίδης (Ολυμπιακός), Σκόνδρας (Ατρόμητος), Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Καραγκούνης (Ατρόμητος), Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Μάνταλος (Skoda Ξάνθη), Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Μητρόπουλος (Παναιτωλικός), Πέτσος (Καϊζερσλάουτερν), Σοϊλέδης (Δόξα Δράμας), Φετφατζίδης (Ολυμπιακός), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Βέλλιος (Εβερτον), Βλαχοδήμος (Skoda Ξάνθη), Γιάννου (ΠΑΟΚ), Μαρουκάκης (Καλλιθέα), Θωμά Τσίτας (ΑΕΚ) και Καρέλης (Εργοτέλης).

Keywords
Τυχαία Θέματα