Στην Εθνική ο Παπαδημητρίου

23:21 28/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Νέων (U-18) για το διεθνές φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Π.Ο. Ρωσίας (4 έως 10/1/2012) στην Αγία Πετρούπολη. Από την αποστολή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Χρήστος Παπαδημητρίου της ΑΕΚ, ο οποίος με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ειδικά την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει προσελκύσει τα βλέμματα.

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει στον 3ο όμιλο μαζί με την Ουκρανία και την Ιταλία, τις οποίες θα αντιμετωπίσει στις 5 και 7/1/2012, αντίστοιχα (γήπεδο SCC Peterburgksy, ώρα Ελλάδας 13:00).

Αναλυτικά: Χουτεσιώτης Ελευθέριος (Ολυμπιακός), Σουκιάς Ραφαήλ (Ολυμπιακός), Σιώπης Εμμανουήλ (Ολυμπιακός), Ιωαννίδης Νικόλαος (Ολυμπιακός), Μουζακίτης Αλέξανδρος (Παναθηναϊκός), Χουχούμης Αδαμάντιος (Παναθηναϊκός), Δώνης Χρήστος (Παναθηναϊκός), Γιαννιτσανής Νικόλαος (Παναθηναϊκός), Πολιανίδης Βασίλειος (Άρης), Παλιατσιός Παρασκευάς (Άρης), Παναγιωτούδης Κωνσταντίνος (ΠΑΟΚ), Καντουτσής Αναστάσιος (Ατρόμητος), Παπουτσογιαννόπουλος Θεόδωρος (Ατρόμητος), Σπανός Άγγελος (Πανιώνιος), Παπαδημητρίου Χρήστος (ΑΕΚ), Κοντοπίδης Κωνσταντίνος (Αστέρας Τρίπολης), Βοσνακίδης Δημήτριος (Πανθρακικός), Γούτας Δημήτριος (Skoda Ξάνθη).

Keywords
Τυχαία Θέματα