Στην έξοδο Μίκελ και Λουίζ

21:22 22/6/2013 - Πηγή: AEK365

Με την ανακοίνωση της επιστροφή του Μουρίνιο στην Τσέλσι, ο Λουίζ ήταν ο πρώτος παίκτης που λέγεται να είχε στην μαύρη «λίστα» ο Πορτογάλος τεχνικός, καθώς ο «Special One» φέρεται να μην είναι ευχαριστημένος από τις αμυντικές ικανότητες του Βραζιλιάνου μπακ.
Ο Λουίζ από την πλευρά του έχει να διαλέξει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Παρί, με τους Γάλλους φυσικά να έχουν κάνει την πιο ακριβή πρόταση. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τους Καταλανούς χωρίς να συμφωνήσει σε κάτι όμως. Για μια ενδεχόμενη πώληση του Λουίς η Τσέλσι πρόκειται

να ζητήσει γύρω στα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Από την άλλη πλευρά, το θέμα του Μίκελ είναι σαφώς πιο ξεκάθαρο. Η Γαλατάσαραϊ για τον 26χρονο έχει κάνει πρόταση οχτώ εκατομμυρίων στην Τσέλσι, αλλά οι «μπλε» φέρεται να αξιώνουν 12 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Μίκελ από την πλευρά του μίλησε για τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ζήτησε το «ναι» της Τσέλσι για να πάει στην Γαλατάσαραϊ λέγοντας: «Οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο μεταξύ της Τσέλσι και της Γαλατάσαραϊ. Δεν πρέπει να κάνει την δύσκολη η Τσέλσι και άμα σκεφτούμε και τον μισθό μου δεν θα είναι πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα