Στην έξοδο ο Μεξές

18:09 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Ροσονέρι εφαρμόζουν πλέον πολιτική με νεαρούς παίκτες, κατά προτίμηση Ιταλούς και με όσο το δυνατόν πιο μικρά συμβόλαια. Ε, ο Μεξές δεν πληροί καμία από τις τρεις προϋποθέσεις και όπως φαίνεται αυτό έχει αντίκτυπο στην αντιμετώπιση που έχει από τη διοίκηση της Μίλαν. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν ο πρώην άσος της Ρόμα να πέσει από τα 4 εκατ. ευρώ που παίρνει τον χρόνο στα 3 και σε περίπτωση που δώσει αρνητική απάντηση θα τοποθετηθεί στην transfer list.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος,

29 φορές διεθνής Γάλλος, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αμυντικός σε ολόκληρη την Serie A, χρήματα τα οποία σίγουρα δεν είναι ανάλογα με την προσφορά του στο «Σαν Σίρο».

Στο ρόστερ της Μίλαν στη θέση του κεντρικού αμυντικού υπάρχουν επίσης, ο 37χρονος Μάριο Γιέπες του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει στο τέλος της σεζόν, ο δανεικός, Κριστιάν Ζαπάτα, που σίγουρα δεν είναι και το υπόδειγμα της σταθερότητας, ο 32 ετών πλέον, Ντανιέλε Μπονέρα, στον οποίο δεν έχει μείνει ίχνος ταχύτητας και αξιοπιστίας και ο Κριστιάν Τζακάρντο, που αποκτήθηκε πρόσφατα από την Πάρμα σε ένα exchange deal προκειμένου να πάρει πόδι ο Τζαμέλ Μεσμπά.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι Ροσονέρι έχουν έντονο πόνο στη θέση αυτή, ειδικά ενόψει της νέας σεζόν και είναι αναγκαία η απόκτηση του παίκτη-ηγέτη για το κέντρο της άμυνας...

Keywords
Τυχαία Θέματα