Στην Γουέστ Χαμ το Ολυμπιακό Στάδιο

15:56 22/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου στο Λονδίνο αναλαμβάνει για τα επόμενα δέκα χρόνια η Γουέστ Χαμ όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Μπόρις Τζόνσον.
Από το 2016, το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου θα έχει διαφορετική, από την τωρινή, μορφή όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος της αγγλικής πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα, αρκετές θέσεις αναμένεται να αφαιρεθούν ενώ και η οροφή δεν θα έχει την όψη που έχει σήμερα.
Η Γουέστ Χαμ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει

το Στάδιο σε τρία χρόνια με την ομάδα να γυρίζει σελίδα στην ιστορία της και να κάνει ένα βήμα μπροστά όπως σημείωσε ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου, ο Ντέιβιντ Γκολντ.
Παράλληλα ο Γκολντ πρόσθεσε: "Είναι φανταστικό για όλους που σχετίζονται με το σύλλογο. Έγινε σκληρή δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια και τώρα βλέπουμε τους καρπούς της".
Η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι δεν έκρυψε την χαρά της καθώς "οι φιλοδοξίες του συλλόγου έχουν κάθε λόγο να γίνουν περισσότερες".
Στο προσεχές διάστημα, η διοίκηση της Γουέστ Χαμ θα δώσει στην δημοσιότητα το πλήρες πλάνο για τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα