Στην κορυφή μέχρι το τέλος

11:32 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

LIGA SAGRES 22η αγωνιστική

Το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής στο "Ντα Λουζ" είχε για νικήτρια την Πόρτο με την πρωταθλήτρια να μένει πρώτη στην κορυφή τρεις βαθμούς μπροστά από την Μπενφίκα. Πλέον, οι παίκτες του Περέιρα φιλοδοξούν να μείνουν εκεί μέχρι το τέλος αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να συνεχίσουν νικηφόρα και στις επόμενες αγωνιστικές αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στην αδιάφορη Ακαντέμικα στο "Ντραγκάο".
Η Μπενφίκα αφού πανηγύρισε μεσοβδόμαδα την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στρέφεται στο

εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάσος Φερέιρα όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Ζέσους. Υπενθυμίζεται πως η Μπενφίκα δεν μπορεί να υπολογίζει για τον επόμενο μήνα στον Γκαράι που είναι τραυματίας.
Να συνεχίσει την προσπάθεια για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλει η Μπράγκα που αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στην Λεϊρία που χάνει σιγά-σιγά τις ελπίδες της για παραμονή. Παράλληλα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά την νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Europa League, θέλει να κόψει κάθε όρεξη στην Γκιμαράες για έξοδο στην Ευρώπη κερδίζοντας την και παραμένοντας στην προνομιούχο 5η θέση.
Στην πρώτη τετράδα φιλοδοξεί να παραμείνει η Μαρίτιμο που υποδέχεται την προτελευταία Φεϊρένσε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Liga Sagres
Παρασκευή 9/3
Μαρίτιμο-Φεϊρένσε (22:15)
Σάββατο 10/3
Μπράγκα-Λεϊρία (20:00)
Πόρτο-Ακαντέμικα (22:15)
Κυριακή 11/3 (18:00)
Μπέιρα Μαρ-Ζιλ Βιθέντε
Ολιανένσε-Νασιονάλ
Ρίο Αβε-Σετούμπαλ
Πάσος Φερέιρα-Μπενφίκα (20:15)
Σπόρτινγκ-Γκιμαράες (22:15)

Keywords
Τυχαία Θέματα