«Στην Τσέλσι ο Μουρίνιο με 10 εκ. το χρόνο»

11:45 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε πως την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται εκεί όπου τον αγαπούν και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail ο Πορτογάλος τεχνικός συμφώνησε να γυρίσει πίσω στην Τσέλσι.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, και οι δυο άντρες συμφώνησαν να συνεργαστούν ξανά με τις ετήσιες απολαβές του Μουρίνιο να φτάνουν τα

10 εκατομμύρια λίρες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η ανακοίνωση της επιστροφής του Μουρίνιο θα γίνει πριν την αναχώρηση της Τσέλσι για το τουρ στην Άπω Ανατολή.
Στο ρεπορτάζ παρουσιάζονται και δηλώσεις του πρώην βοηθού του Μουρίνιο, του Αντρέ Βίλας Μπόας με τον προπονητή της Τότεναμ να εμφανίζεται βέβαιος για την επιστροφή του συμπατριώτη του στην Τσέλσι.
Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν ισπανικό δημοσίευμα ανέφερε πως ο Μουρίνιο επικοινώνησε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ζητώντας του να μην υπογράψει ακόμα στην Ρεάλ Μαδρίτης γιατί θέλει να τον πάρει μαζί του στην Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα