«Ο Μελισσανίδης εγγυάται την αναγέννηση»

10:27 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αποφασισμένος να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ΑΕΚ, μέσω χορηγίας, είναι ο Γιώργος Σταυρόπουλος, αρκεί σε αυτή να υπάρχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης... Ο εκ των βασικών χορηγών της ΑΕΚ μίλησε στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ τονίζοντας πως μόνο ο Τίγρης εγγυάται την αναγέννηση της Ένωσης, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται. Αναλυτικά ο Σταυρόπουλος είπε: «Από αυτή τη συστράτευση για την ανάσταση

της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα, με επίκεντρο φυσικά το γήπεδό της, δεν μπορεί να λείπει κανείς από όσους θέλουν πραγματικά και μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά. Είχα αποφασίσει να μην συνεχίσω τη χορηγία μου σε περίπτωση που συνέχιζαν στη διοίκηση της ΠΑΕ, τα άτομα που κατέστρεψαν με τις επιλογές τους, την ομάδα και οδήγησαν τον λαό της ΑΕΚ στη θλίψη και στην απόγνωση.

Σε αυτή την πιο δύσκολη συγκυρία για την ομάδα, η ΑΕΚ ευτύχησε να βγει μπροστά για να την αναγεννήσει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του, με την πραγματική ΑΕΚ, την ΑΕΚ των επιτυχιών, την ΑΕΚ των τίτλων. Οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο πλευρό του. Όχι όμως μόνο με λόγια αλλά με πράξεις. Αυτό σημαίνει ότι όποιος θέλει να έχει λόγο και ρόλο στην ΑΕΚ, θα πρέπει να την βοηθά οικονομικά. Ξεκαθαρίζω ότι μόνο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, θα συνεχίσω κανονικά, με απόλυτη συνέπεια όπως πάντα, να είμαι χορηγός της ομάδας, σε όποια κατηγορία κι αν συνεχίσει να αγωνίζεται. Θα τον στηρίξω παράλληλα, εφόσον μου το ζητήσει ο ίδιος, και με άλλους τρόπους και το ίδιο προτρέπω να κάνουν όλοι οι "Ενωσίτες" ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει ο καθένας.

Όποιος θέλει να είναι στην ΑΕΚ, θα πρέπει να πληρώνει και όχι να πληρώνεται. Είναι ντροπή ορισμένων που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια και τώρα ψάχνουν τρόπους για να κρατήσουν την ΑΕΚ δέσμια και καταχρεωμένη στην Β' Εθνική, που πληρώνονταν κι από πάνω. Να τα ξεχάσουν αυτά. Η ΑΕΚ πρέπει να διαγράψει τις μαύρες σελίδες που έγραψαν όλοι αυτοί και να ξεκινήσει την αναγέννησή της από λευκή σελίδα. Κι αυτή την αναγέννηση μπορεί να την εγγυηθεί μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα