Στηρίζει Νόλαν ο Νομπλ

21:29 4/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 31χρονος άσος έχει να σκοράρει από την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ χθες απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας έγινε αλλαγή, με τους φίλους της ομάδας να τον... γιουχάρουν, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγανάκτησή τους.
«Δεδομένα είναι σημαντικός για εμάς. Ο Κέβιν είναι εξαιρετικός στα αποδυτήρια, είναι αρκετά μεγάλος, έχει εμπειρία και είμαι σίγουρος πως θα κοντρολάρει την κατάσταση και θα είναι μια χαρά. Είναι πάντα εκεί για εμάς για να βοηθήσει σε ό,τι πρόβλημα και να έχουμε. Πάντα χρειάζεσαι ένα τέτοιον παίκτη. Έγινε αλλαγή κόντρα στην Πάλας όχι γιατί δεν ήταν καλός, αλλά γιατί ο κόουτς

ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα», είπε αρχικά ο Νομπλ, θέλοντας να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και πρόσθεσε για τον Μόρισον που χθες χτύπησε τον Τζόελ Γουόρντ και έφερε και την αποβολή του:
«Δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα μέσα στη σεζόν. Χάσαμε το παιχνίδι και εκνευρίστηκε, όπως όλοι μας. Θα μας λείψει κόντρα στη Λίβερπουλ, είναι νέος και ακόμα μαθαίνει. Θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις για να συνεχίσει να κάνει απερίσπαστος τα... κόλπα του στον αγωνιστικό χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα