Στο CΑS η Ανόρθωση

17:29 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Ανόρθωσης είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει την υπόθεση όσο πάει για να δικαιωθεί και θεωρείται βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε έφεση στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο του Αθλητισμού (CAS).

Τη δεδομένη στιγμή περιμένουν το δικαιολογητικό της απόφασης που έχει παρθεί και ακολούθως θα καταθέσουν έφεση στο CAS, στην απόφαση επιδίκασης του ποσόυ των 450.000 ευρώ υπέρ του Στοΐλοφ και των 169.000 ευρώ υπέρ του Τσβετάνοφ

Από την ημέρα που η Ανόρθωση θα καταθέσει έφεση θα λάβει την απόφαση σε διάστημα μεταξύ τριών με έξι μηνών. Εχει συσταθεί ομάδα από έμπειρους

νομικούς σε Κύπρο και Ελλάδα η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με τις υποθέσεις που έχει ο σύλλογος ενώπιον της ΦΙΦΑ. Στόχος είναι να αποφευχθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Στον αγωνιστικό τομέα, το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκονζάλο Γκαρσία, που τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τον Εθνικό. Προπονήθηκαν ατομικά οι Κολαούτι και Οκκάς όμως δεν υπάρχει καμία ανησυχία και τις επόμενες μέρες αναμένεται να προπονηθούν ξανά σε φουλ ρυθμό. Εκτός πλάνων είναι ο εγχειρισμένος στην ωμοπλάτη Χρίστος Μαραγκός. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα