Στο Europa ο ΟΣΦΠ

23:47 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Champions League 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 5η αγωνιστική

ΣΑΛΚΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Veltins-Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάιπερς (Ολλανδία)

Ένα σουτ από 30 μέτρα έστειλε την Ολυμπιακό στο Europa και την Σάλκε στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Γερμανοί πίεσαν ασφυκτικά και τελικά επικράτησε με το φτωχό 1-0 που όμως τους έδωσε αυτό που ήθελαν. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε σε καμία φάση του ματς να κρατήσει μπάλα και αμυνόταν μαζικά ελπίζοντας να του βγει κάποια αντεπίθεση.

Οι Γερμανοί άγγιξαν το γκολ μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά το λάθος του Μανωλά η μπάλα πήγε στον Χούντελαρ ο οποίος εξ επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Τζόουνς έφυγε μόλις άουτ. Στο 10' ο Χόλμπι δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 18' με ένα σουτ του Αμπντούν που έφυγε ψηλά άουτ. Στο 23' ο Φουχς εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Κάρολ να διώχνει σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα με τίποτα και η Σάλκε πίεζε. Στο 31' είχε μια καλή φάση με τον Χούντελαρ που σούταρε μόλις άουτ. Πέντε λεπτά μετά ήταν ο Ντράξλερ που δεν βρήκε στόχο με προσπάθεια έξω από την περιοχή. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Σάλκε έκανε την κούρσα και σούταρε με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος η Σάλκε απείλησε με σουτ του Χούντελαρ. Δέκα λεπτά μετά ο Φαρφάν μπήκε από δεξιά και έκοψε την μπάλα με τον Κάρολ να διώχνει σωτήρια με το πόδι προ του Χούντελαρ. Ο Ολλανδός στο 63' έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Κάρολ. Η πίεση συνεχίστηκε με τον Χόλτμπι στο 65' να απειλεί με σουτ. Επτά λεπτά μετά ο Μασάντο δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με τον Ούνερσνταλ να διώχνει σε κόρνερ. Ενώ ο Ολυμπιακός έδειχνε να ισορροπεί το ματς στο 77' ο Φουχτς με σουτ από 30 μέτρα αιφνιδίασε τον Κάρολ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πούκι στο 80' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άουτ ενώ στο 83' ο Ντράξλερ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κάρολ σε τετ α τετ. Τρία λεπτά μετά ο Χούντελαρ ξέφυγε από τον Μανωλά και σούταρε αλλά και πάλι ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έδιωξε. Ο Μασάντο στο 90' ελευθερώθηκε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν άψυχο και δεν ενόχλησε τον Ούνερσταλ.

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Φουχς, Μάτιπ, Παπαδόπουλος, Τζόουνς, Νοϊστέντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι (71'Πούκι), Ντράξλερ (89''Μπαρνέτα), Χούντελαρ (91'Μαρικά).

ΟΣΦΠ: Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο (81'Ιμπαγκάσα), Γκρέκο (65'Φουστέρ), Μασάντο, Αμπντούν, Μήτρογλου (74'Τζιμπούρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα