Στο Top-100 ο Μπαλοτέλι

12:21 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Το περιοδικό TIMES δημοσίευσε την λίστα με τα 100 άτομα που έχουν την μεγαλύτερη επίδραση στον πλανήτη και στην κατηγορία "είδωλα" βρίσκεται και το όνομα του Μάριο Μπαλοτέλι δίπλα στα ονόματα προσωπικοτήτων όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις και η Μπιγιονσέ.
Σημειώνεται πως αυτή την σεζόν ο επιθετικός της Μίλαν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που συμπεριλαμβάνεται στην λίστα ενώ τα προηγούμενα χρόνια στο TOP-100 είχαν βρεθεί ο Λιονέλ Μέσι και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Φέτος η λίστα με τα πρόσωπα που

έχουν την μεγαλύτερη επίδραση περιλαμβάνει τέσσερις αθλητές, τον Μπαλοτέλι, τον Λεμπρόν Τζέιμς, την Ολυμπιονίκη του σκι, Λίντσεϊ Βον και την τενίστρια Λι Να.
Ο προπονητής της Γουότφορντ, Τζιανφράνκο Τζόλα, έγραψε στο περιοδικό για τον Μπαλοτέλι σημειώνοντας το εξής: "Ο Μάριο έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει τοπ παίκτης, δύναμη, αθλητικά προσόντα και διαβάζει καλά το παιχνίδι. Δούλεψα μαζί του για σύντομο διάστημα στην εθνική Ελπίδων της Ιταλίας. Μου άρεσε αμέσως. Μου άρεσε ο τρόπος που φερόταν και η ηρεμία του. Αδιαφορούσε για πράγματα που συνέβαιναν γύρω του. Μονάχα οι μεγάλοι παίκτες έχουν αυτή την ηρεμία.
Ο Μάριο είναι φτιαγμένος για τα μεγάλα παιχνίδια και μπορεί να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις αλλά χρειάζεται να μην χάνει την ψυχραιμία του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον. Εξ΄ αποστάσεως ο κόσμος τον περνάει για τρελό, αλλά δεν είναι. Σας διαβεβαιώνω πως είναι πάντα χαρά να συνεργάζεσαι μαζί του.
Επέστρεψε στην Ιταλία από την Αγγλία ως πρωταγωνιστής και με πολύ προσοχή στραμμένη πάνω του. Πρέπει να μείνει ψύχραιμος και συγκεντρωμένος. Ο Μάριο λατρεύει την πίεση αλλά για να πετύχει χρειάζεται να βρει ισορροπία".

Keywords
Τυχαία Θέματα