Στο «καμίνι» για το θαύμα!

00:06 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα στο κατάμεστο γήπεδο της Γλυφάδας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θέλει να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «4» του CEV CUP απέναντι στην έμπειρη Γαλατασαράι. Η Ένωση για την ρεβάνς των προημιτελικών της διοργάνωσης θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της, να βγάλει τον καλό της εαυτό και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε ένα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις

19:30.

Η προετοιμασία των κοριτσιών όλη αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και ο Απόστολος Οικονόμου έχει τονίσει στις «κιτρινόμαυρες» τα σημεία στα οποία θα πρέπει να «χτυπήσουν» για να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή. Άλλωστε στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως θα πρέπει να παρουσιάσουν εξαιρετική εικόνα για να «χαλάσουν» την υποδοχή της Τούρκικης ομάδας, αφού αυτό είναι το αδύναμό της σημείο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα, που προέκυψε στην τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο ματς και ακούει στο όνομα Φένια Παπαγεωργίου. Η έμπειρη αθλήτρια έχει υποστεί ένα μυϊκό τραυματισμό και τέθηκε νοκ-άουτ, δημιουργώντας πονοκέφαλο στον Ενωσίτη τεχνικό. Έτσι στην θέση της ακραίας αναμένεται να βρεθεί η Κάταλιν Κις.

Να υπενθυμίσουμε πως για να προκριθεί στην επόμενη φάση η ΑΕΚ θα πρέπει να νικήσει με οποιοδήποτε σκορ την τουρκική ομάδα και στη συνέχεια να κατακτήσει το «χρυσό» σετ των 15 πόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα