Στο κόλπο με ανατροπή

23:41 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ- ΤΣΕΖΕΝΑ: 3-2
Γήπεδο: Ολίμπικο
Η Λάτσιο βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο μέρος από την Τσεζένα, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη πήρε τη νίκη με 3-2 και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα οι «λατσιάλι» αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 31ο λεπτό.
Η Λάτσιο ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό, καθώς ο Ερνάνες τροφοδότησε τον Κλόζε, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ανρτονιόλι έπεσε στη γωνία του κι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Η Λάτσιο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Μούτου

έβαλε στο 13ο λεπτό την Τσεζένα μπροστά στο σκορ.
Ο Ιακουίντα απέφυγε τον Μπιάβα, έκοψε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Ρουμάνος πλάσαρε από κοντά
Η Λάτσιο δύο λεπτά αργότερα ακούμπησε την ισοφάριση. Ο Λεντέσα έκανε φοβερή κάθετη μπαλιά, ο Κλόζε κατέβασε με το στήθος μέσα στην περιοχή, αλλά το τσίμπημα με το δεξί, πέρασε βασανιστικά άουτ.
Η Λάτσιο βγήκε μπροστά για να απαντήσει και η Τσεζένα ήταν κίνδυνος θάνατος στην κόντρα. Στο 29ο λεπτό ο Κετσαρέλι σέντραρε από δεξιά, ο Μούτου έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μαρκέτι.
Δύο λεπτά αργότερα, η Τσεζένα βγήκε ξανά με αξιώσεις στην κόντρα με τον Μούτου, ο οποίος κέρδισε πέναλτι και αποβολή από τον Κονκό.
Ο Ιακουίντα νίκησε από τα 11 μέτρα τον Μαρκέτι κι έγραψε το 2-0.
Οι «λατσιάλι» μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό κατάφεραν να μειώσουν με το φανταστικό σουτ του Ερνάνες από τα ύψος της περιοχής.
Δύο λεπτά αργότερα ο Σαντάνα μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 58ο λεπτό ο Κόζακ με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αντιονιόλι
Η ισοφάριση για τη Λάτσιο έφτασε στην ισοφάριση στο 60' μετά από σέντρα του Γκονζάλες, ο Κλόζε έπιασε την κεφαλιά, ο Κόζακ έκανε λάθος κοντρόλ, αλλά η μπάλα έφτασε στον Λούλιτς που πλάσαρε από τα αριστερά.
Η Λάτσιο μπήκε δαιμονισμένη στο δεύτερο μέρος και γύρισε το ματς στο 63ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Ερνάνες, ο Κόζακ έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έπεσε μέσα στη μικρή περιοχή. Η άμυνα της Τσεζένα δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Κόζακ με πλασέ από κοντά έκανε το 3-2.
Στη συνέχεια η Λάτσιο αμύνθηκε σθεναρά και πήρε μια σημαντική νίκη.
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Κονκό, Μπιάβα, Τζάουρι, Λούλιτς, Λεντέσμα, Ματουζάλεμ, Γκονζάλες, Ερνάνες, Καντρέβα (46' Κόζακ, 83' Σκαλόνι)), Κλόζε.
ΤΣΕΖΕΝΑ: Αντονιόλι, Κομότο, Ροντρίγκες, Λάουρο, Σαντάνα (72' Γκουάνα), Παρόλο, Κετσαρέλι, Κολούτσι, Πούντιλ (64' Ντελ Νέρο), Ιακουίντα (58' Ρανέλα), Μούτου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα