Στο κόλπο, με Ντούμπια

21:20 18/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ- 2ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: 3-0
Γήπεδο: Λουζνίκι
Την πρώτη της νίκη και μάλιστα με άνεση, πέτυχε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία κέρδισε με 3-0 την Τραμπζονσπόρ.Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά ο Ντούμπια, ο οποίος έβαλε και πάλι την ομάδα του στο κόπλο της πρόκρισης.
Η Ρώσικη ομάδα μπήκε από νωρίς πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο, Ντούμπια.

Ο Βάγκνερ Λοβ τροφοδότησε τον Ιβοριανό με φοβερό τακουνάκι κι εκείνος με άψογο πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα,οι Τούρκοι προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 38' με τον Ζοκορά.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 47' με τον Τόσιτς, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαλσί αστόχησε από πολύ καλή θέση.
Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ αλλά η ΤΣΣΚΑ σε μια κόντρα στο 76' τελείωσε το ματς με τον Κάουνα. Και πάλι ο Βάγκνερ Λοβ έκανε την ασίστ και ο Λετονός με προβολή έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 86ο λεπτό και πάλι με γκολ του Ντούμπια, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, άδειασε τον Κάσαρ και πλάσαρε ιδανικά τον Ζενγκίν.

ΤΣΣΚΑ: Γκαμπούλοφ, Ιγκνιάσεβιτς, Α.Μπερεζούτσκι, Β.Μπερεζούτσκι, Φεντότοφ, Μαμάεφ (70' Σεμπέρας), Ντζαγκόεφ, Αλντόνιν, Τόσιτς (62' Κάουνα), Ντούμπια (87' Ράχιμιτς), Λοβ.
ΤΡΑΜΠΣΟΝΣΠΟΡ: Ζενγκίν, Γκλοβάτσκι, Κάσαρ, Τσελούτσκα, Μπαλσί, Ζοκορά, Κόλμαν, Τσεχ (75' Σάπαρα), Μιερζετσέφσκι, Αλανζίνιο (46' Μπρόζεκ, Άλτιντοπ (90+1' Ακγκούν)

Keywords
Τυχαία Θέματα