Στο... νήμα η Στουτγάρδη

22:03 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Europa League 5ος ΟΜΙΛΟΣ - Τελευταία αγωνιστική

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΜΟΛΝΤΕ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Mercedes-Benz-Arena

Ήττα-σοκ με 1-0 υπέστη η Στουτγάρδη από τη Μόλντε αλλά γλίτωσε χάρη στη Στεάουα και πέρασε ως δεύτερη από τον όμιλο. Οι Νορβηγοί έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και στις καθυστερήσεις του πάγωσαν το

γήπεδο με τον Ανγκάν να κάνει το 0-1. Η Στουτγάρδη έψαξε την ισοφάριση στην επανάληψη χωρίς όμως να τα καταφέρει.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ούλριχ, Σακάι, Νίντερμαϊερ, Ροντρίγκεζ, Μολινάρο, Τραορέ, Τορούν (30'Χάρνικ), Γκέτνερ, Χάιναλ (88'Ρέκερ), Οκαζάκι (70'Χολτζχάουζερ), Ιμπίσεβιτς.

ΜΟΛΝΤΕ: Πέτερσεν, Φόρεν, Λίνες, Ρινταρόι, Οντεγκαρντ, Έικρεμ, Γκατ (68'Χουσάιν), Μόστρεμ, Μπεργκέτ (79'Σίμονσεν), Ανγκάν (64'Τσίμα), Ντιούφ.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Πάρκεν

Αυτοκτόνησε η Κοπεγχάγη καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τη Στεάουα και με το 1-1 έμεινε εκτός. Οι Ρουμάνοι βρέθηκαν μόλις στο 49' με δέκα παίκτες καθώς ο Τανάσε είδε δεύτερη κίτρινη αλλά παρ' όλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω και στο 73' σκόραραν με τον Ρουσέσκου. Η Κοπεγχάγη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83' με τον Βετοκέλε αλλά το 1-1 δεν ήταν αρκετό.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Κρίστιανσεν, Γιάκομπσεν, Στάντσγκααρντ, Μπένγκτσον, Σίγκουρντσον, Κλαούντεμιρ (65'Βετοκέλε), Κρίστενσεν, Γκίσλασον (73'Σαντίν), Ντιλέινι, Γιόργκενσεν, Κορνέλιους

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Γκαρντός, Λατοβλέβιτσι, Χίριλες, Πιντίλι, Τανάσε, Μπουρτσεάνου, Ρουσέσκου (85'Φίλιπ), Πόπα (88'Προπελίτα), Νίκολιτς (62'Μαρτίνοβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα