Στο πλευρό του Κόλο Τουρέ

08:10 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση της Μάντσεστερ Σίτι να καλέσει σε απολογία τον Κόλο Τουρέ για την τιμωρία των έξι μηνών που του είχε επιβληθεί όταν βρέθηκε θετικός σε αντιντόπινγκ κοντρόλ προκάλεσε την αντίδραση του συνδέσμου επαγγελματιών ποδοσφαιριστών ο οποίος έσπευσε να εκφράσει την υποστήριξη του στον Ιβοριανό αμυντικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Κόλο Τουρέ έχει εκτίσει την ποινή που του είχε επιβάλλει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όταν αποδείχτηκε πως, κατά λάθος, πήρε χάπια αδυνατίσματος. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι τον κάλεσε σε απολογία με τον εκτελεστικό διευθυντή του

συνδέσμου επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, Γκόρντον Τέιλορ να δηλώνει: "Είναι γεγονός ότι η αγγλική Ομοσπονδία τον τιμώρησε μόνο με έξι μήνες και όχι με δυο χρόνια αποκλεισμού για το παράπτωμα του γιατί ήταν από λάθος και όχι από χρήση ουσιών για να βελτιώσει τις επιδόσεις του. Είχε επίσης πολύ καλές συστατικές από την Άρσεναλ και από διάφορους συναδέλφους του. Είναι πραγματικά παράξενο έτσι, που ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις και φόρεσε το περιβραχιόνιο σε αγώνες του Κάρλινγκ Καπ, κλήθηκε σε απολογία από την ίδια του την ομάδα για ένα θέμα που θεωρείται λήξαν. Αντί να επισημάνουν σε όλους ότι πράγματι έγινε ένα λάθος όπως αποδείχτηκε, παίρνουν επιπλέον μέτρα κατά ενός ποδοσφαιριστή με άψογο χαρακτήρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα