Στο «πλευρό» του Σουάρες ο πρόεδρος της PFA

23:58 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Δυνατό συμπαραστάτη στην επιθυμία του να φύγει από τη Λίβερπουλ, βρήκε ο Λουίς Σουάρες.

Μετά τη συνέντευξη του Ουρουγουανού, κατά την οποία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θέλει να αποχωρήσει από τους «κόκκινους», ο πρόεδρος της PFA, Γκόρντον Τέιλορ, τοποθετήθηκε για το θέμα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε συμβιβασμό πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι παίκτες που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Είναι ξεκάθαρο πως έγινε μια προσφορά

ύψους 40 εκ. λιρών, η οποία απορρίφθηκε και αν ο Λουίς Σουάρες είναι αποφασισμένος να φύγει, δεν το βλέπουμε λογικό να μην είναι εκεί που θέλει να είναι ο ποδοσφαιριστής.

Από την άλλη, είναι μικρό το χρονικό διάστημα που απομένει για την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και αν χάσεις έναν τόσο καλό παίκτη όσο αυτός, χρειάζεσαι χρόνο και χρήματα για να τον αντικαταστήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτό είναι στο μυαλό των ανθρώπων της Λίβερπουλ. Έχει δημιουργηθεί ένα πραγματικό πρόβλημα και γι' αυτό πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά το μέλλον σε τέτοιες περιπτώσεις και αν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, να μην υπάρχουν σε αυτήν ασάφειες και παρερμηνείες».

Keywords
Τυχαία Θέματα