Στο ρελαντί ο ΠΑΟΚ

19:35 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

Οι κεφαλιές του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Στέφανου Αθανασιάδη στο 34ο και 85ο λεπτό έκαμψαν την αντίσταση της Βέροιας κι έτσι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή με καλή διάθεση στο παιχνίδι και στο 5' καταγράφηκε η πρώτη καλή προσπάθεια. Ο Σαλπιγγίδης μπήκε στην περιοχή, όμως, ανακόπηκε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεσή του, στην εξέλιξη της φάση, ο Λάζαρ σέντραρε από δεξιά και

ο Λόρενς μέσα από την περιοχή, μόνος, σούταρε άουτ.Τελικά, στο 34' η πίεση του ΠΑΟΚ έφερε αποτέλεσμα. Ο Λίνο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Σαλπιγγίδης πήδηξε και βρήκε τη μπάλα που μετά από μπέρδεμα του Μοκάκε με τον Λόπεθ κατέληξε στα δίχτυα. Στο 43' ο Λόρενς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού της Βέροιας και κατέληξε κόρνερ που δεν υπέδειξε ο βοηθός Καρατζίκας με αποτέλεσμα ο Λόρενς να πάρει κάρτα για διαμαρτυρία.
Η εκκίνηση του πρώτου μέρους ήταν αρκετά καλή με φάσεις του ΠΑΟΚ. Αυτή του δεύτερου όμως, ήταν ακριβώς το αντίθετο. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, έχοντας πρόβλημα στην τελική πάσα, ενώ από την άλλη, η Βέροια έδειχνε ανήμπορη να απειλήσει, με αποτέλεσμα τα πρώτα λεπτά να... φεύγουν απαρατήρητα. Με την είσοδο του Αθανασιάδη, όμως τα κάποια προβλήματα που παρουσίασαν οι γηπεδούχοι στην επίθεση λύθηκαν και ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0. Ο Ολίσε πέρασε ωραία τον Αμαραντίδη, έκανε την γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και στο 85' ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» με κεφαλιά σημείωσε το 2-0, που έμεινε ως το τέλος, αφού ο Καμαρά δεν το έκανε... over στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.


ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ (65' Φωτάκης), Ολίσε, Λόρενς (78' Γεωργιάδης), Καμαρά, Σαλπιγγίδης (65' Αθανασιάδης)

ΒΕΡΟΙΑ (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Μπερτέν, Ορέστες, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Μοκάκε (82' Παυλίδης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν (70' Καλτσάς), Πέρεθ (64' Ρεάνο), Ιωάννου

Keywords
Τυχαία Θέματα