«Στο τελωνείο μετράει το Harvard, όχι το Έλληνας πρωθυπουργός»

14:14 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την Δευτέρα ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε στο "JFKJr. Forum" και συνομίλησε με τον Mike Doukakis λέγοντας μεταξύ άλλων πως στο τελωνείο οι υπάλληλοι δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για την ταυτότητα του Harvard

που κουβαλά μαζί του παρά για το διαβατήριο του που γράφει πως είναι πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας!
Μετά από αυτή την προκλητική τοποθέτηση ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίστηκε την ορθότητα της πολιτικής του όταν βρισκόταν στην πρωθυπουργία λέγοντας πως "Όσο κι αν μου κόστισε, η συνείδησή μου λέει ότι έκανα αυτό που έπρεπε".
Παράλληλα πρόσθεσε πως "όταν είσαι στην πολιτική, σε θέση ευθύνης, είσαι εκεί για να κάνεις κάτι".
Απευθυνόμενος στο κοινό του Forum ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε πως "αν ζεις στην Ελλάδα σήμερα, μπορείς να νιώσεις τον πόνο, όμως είμαι αισιόδοξος" και πρόσθεσε πως "θα αποκτήσουμε μια ισχυρότερη Ελλάδα".
Επέμεινε μάλιστα πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν είναι μεμονωμένη, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι η κρίση στην ίδια την Ευρώπη. "Μερικές φορές βλέπουμε την Ελλάδα σαν τη φωτιά μέσα στην κουζίνα, αλλά αν δεις την Ευρώπη θα καταλάβεις ότι αυτή είναι η φωτιά μέσα σε όλο το σπίτι... Όσα μέτρα κι αν πήραμε εμείς για το έλλειμμα, παρέμενε πρωταρχικά ένα πρόβλημα της Ευρώπης".

Keywords
Τυχαία Θέματα