Συντάκτης της «SUN» μήνυσε τον Θεοδωρίδη

13:34 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" και εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημοσιογράφου Αντώνη Καστρινάκη με αφορμή ένα άρθρο στην βρετανική εφημερίδα "SUN". Λίγους μήνες αργότερα ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μήνυση κατά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για συκοφαντική δυσφήμιση.
Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού

στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αντώνης Καστρινάκης είχε γράψει άρθρο στο οποίο αναφερόταν στην εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Το άρθρο αυτό ήταν η αφορμή για να εξαπολύσει επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου ο Σάββας Θεοδωρίδης στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να υπαινίσσεται πως ο δημοσιογράφος της "SUN"εξυπηρετεί συμφέροντα αντιπάλων του Ολυμπιακού, και συγκεκριμένα του Γιάννη Αλαφούζου.
Επιπλέον ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε πει πως ο Αντώνης Καστρινάκης είχε γράψει πως ο Μαρινάκης θα ταξίδευε στην Αγγλία ως καταζητούμενος κάτι όμως που ποτέ δεν είχε γράψει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος της "SUN".
Ο ΣΚΑΪ έχει ήδη ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Αντώνη Καστρινάκη μέσω του παρουσιαστή της εκπομπής "Δίκη στο ΣΚΑΪ" Κυριάκου Θωμαίδη, ο οποίος αναγκάστηκε υπό την απειλή μήνυσης να διευκρινίσει ότι ούτε ο ίδιος ούτε ο σταθμός ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιἀννη Αλαφούζου, υιοθετούσαν τις απόψεις που εξέφρασε ο Θεοδωρίδης. Επίσης υπό την απειλή μήνυσης ο ΣΚΑΪ έχει αποσύρει την επίμαχη εκπομπή από το αρχείο παλαιοτέρων εκπομπών που διατηρεί στην ιστοσελίδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα