Στο τέλος η Βραζιλία

23:06 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΒΟΣΝΙΑ: 1-2

Γήπεδο: AFG ARENA

Φιλική νίκη με 2-1 πέτυχε η Βραζιλία κόντρα στη Βοσνία σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Βραζιλία καθώς στο 3ο μόλις λεπτό, καθώς ο Μαρσέλο μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ και η μπάλα με τη βοήθεια και του δοκαριού, κατέληξε στα δίχτυα του

Μπέγοβιτς.

Η Βοσνία απάντησε ‘άμεσα κι έφερε στα ίσια το ματς στο 11', καθώς ο Ντζέκο και ο Ιμπίσεβιτς έφυγαν στην κόντρα, με τον τελευταίο να πλασάρει από κοντά.

Η Βραζιλία είχε μεγάλη φάση στο 19', καθώς ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε αρχικά το σουτ του Νταμιάο και στη συνέχεια ο Ερνάνες αστόχησε από καλή θέση.

Στο 57ο λεπτό ο Μισίμοβιτς βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 73' ο Μπέγκοβιτς είπε όχι στο πλασέ του Ελίας.

Το τελικό 2-1 υπέρ της Βραζιλίας έκανε με αυτογκόλ ο Πάπατς μετά από γύρισμα του Χουλκ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Σέζαρ, Άλβες, Σίλβα, Λουίς, Μαρσέλο, Σάντρο (56' Ελίας), Φερναντίνιο, Ερνάνες (67' Χουλκ), Ροναλντίνιο Γκαούτσο (62' Γκάνσο), Νεϊμάρ (90+3' Ζόνας), Νταμιάο (81' Λούκας).

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Πάντζα, Πάπατς, Σπάχιτς, Γιάχιτς, Ράχιμιτς, Μεντουνιάνιν (77' Ζαχίροβιτς), Πιάνιτς (80' Μάλετιτς), Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς (78' Σαλίχοβιτς), Ντζέκο

Keywords
Τυχαία Θέματα