Ανεβαίνει ο Ασαρίδης

22:17 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ενώ ο Γιώργος Ασαρίδης ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο πόδι και φαίνεται να είναι έτοιμος μέσα στις επόμενες μέρες να επιστρέψει σε πλήρης αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτό φυσικά είναι ένα καλό νέο για τον Γιάννη Αρβανίτη, ο οποίος βλέπει την ομάδα του λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει ρυθμούς

και να είναι έτοιμη να κατακτήσει έναν τίτλο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι Πρωταθλητές, έτσι σήμερα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κύδωνα Χανίων, στο οποίο θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στο Πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας παράλληλα μια καλή εικόνα και για αυτό όλοι δείχνουν μεγάλο πάθος.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει επίσημη ενημέρωση από την ΟΧΕ για την ακριβή ημερομηνία της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου, αφού ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί και όλοι γνωρίζουν πως θα πραγματοποιηθεί 17 ή 18 Μαρτίου.Η Ένωση θέλει να γνωρίζει εάν θα δοθούν εισιτήρια ή προσκλήσεις στους οπαδούς των δύο ομάδων, αφού επιθυμία διοίκησης, παικτών και τεχνικού τιμ είναι να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα