Στον «Λάκκο των Λεόντων» για την ανατροπή

15:19 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2) 20:00
Το "Σαν Μαμές" θέλει να εκμεταλλευτεί η Αθλέτικ Μπιλμπάο που με το υπέρ της 3-2 του πρώτου αγώνα θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη και να αποκλείσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα τα παίξει όλα για όλα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να μην υπολογίζει στους Νάνι, Άντερσον και Φιλ Τζόουνς. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα για την Μπιλμπάο δεν υπολογίζει στους Όσιο και Γουρπέκι.
Αϊντχόφεν-Βαλένθια (2-4) 20:00
Η Βαλένθια θα βρεθεί στο "Φίλιπς Στάντιον" με στόχο να υπερασπιστεί το 4-2 του πρώτου

αγώνα με τον Ουνάι Έμερι να μην υπολογίζει στους Μπανέγκα, Κανάλες και Μιγκέλ. Δύσκολο το έργο της Αϊντχόφεν με την ψυχολογία να βρίσκεται στο ναδίρ μετά το 6-2 από την Τβέντε, την ήττα στο "Μεστάγια" και την νέα ήττα από την Μπρέντα. Ωστόσο θα επιδιώξει την ανατροπή έστω και χωρίς τον Ένχελααρ.
Ανόβερο-Σταντάρ Λιέγης (2-2) 20:00
Μετά την Κλαμπ Μπριζ, το Ανόβερο στοχεύει να αποκλείσει και δεύτερη ομάδα του Βελγίου στο Europa League έχοντας και το πλεονέκτημα που του δίνει το 2-2 του πρώτου αγώνα. Το Ανόβερο θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Σόμπιεχ ενώ η Σταντάρ Λιέγης δεν θέλει να αποκλειστεί ξανά από γερμανική ομάδα όπως είχε συμβεί το 2010 με το Αμβούργο.
Ουντινέζε-Αλκμααρ (0-2) 20:00
Σαφές προβάδισμα πρόκρσης δίνει στην Αλκμααρ το 2-0 του πρώτου αγώνα και στο "Φρίουλι" θα προσπαθήσει να το υπερασπιστεί και να συνεχίσει στην διοργάνωση. Η ολλανδική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα παραταχθεί χωρίς τους Γιόχανσον και Μπένσοπ. Αντίθετα, η Ουντινέζε διανύει μια κακή περίοδο με ήττες εντός και εκτός Ιταλίας και θα παλέψει για το καλύτερο μέσα στην έδρα της παρά τις απουσίες των τραυματιών Ίσλα, Μπαντού, Αμπντί και του τιμωρημένου Ντανίλο.
Μάντσεστερ Σίτι-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (0-1) 22:05
Το Σαββατοκύριακο η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε εκτός πρώτης θέσης στην Αγγλία μετά την ήττα από την Σουόνσι και ο καλύτερο τρόπος για να επανέλθει η καλή ψυχολογία στην ομάδα είναι η πρόκριση επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Μαντσίνι δεν υπολογίζει στους Κομπανί και Ζαμπαλέτα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα επιδιώξει να διαφυλάξει το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει μια σπουδαία πρόκριση επί ενός εκ των φαβορί για το τρόπαιο με τους Ονιέγου και Περέιρα να είναι εκτός μάχης.
Μπεσίκτας-Ατλέτικο Μαδρίτης (1-3) 22:05
Με στόχο να παίξει από την αρχή επιθετικά για να βάλει το γρήγορο γκολ θα υποδεχθεί η Μπεσίκτας την Ατλέτικο Μαδρίτης στην προσπάθεια της να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα. Η τουρκική ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τους Ερνστ και Χίλμπερτ ενώ ο Καϊχάν είναι αμφίβολος. Δίχως τον τραυματία Ντιέγκο η Ατλέτικο Μαδρίτης θα προσπαθήσει να αντέξει στην πίεση της Μπεσίκτας και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa League.
Σάλκε-Τβέντε (0-1) 22:05
Να συνεχίσει στο Europa League θέλει η Σάλκε αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ανατρέψει την ήττα 1-0 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί εις βάρος της
Keywords
Τυχαία Θέματα