Τέρι: Στο αίμα μου κυλάει μπλε χρώμα

14:02 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την απομάκρυνση του Αντρέ Βίλας Μπόας πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως οι παίκτες της Τσέλσι κάνουν κουμάντο στην ομάδα με τον Τζον Τέρι να μην ασχολείται με αυτά και να υποστηρίζει πως στο αίμα του κυλάει μπλε χρώμα θέλοντας να δείξει την αγάπη του για την ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Τσέλσι τόνισε: "Στο αίμα μου κυλάει μπλε χρώμα. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας για το εάν εμείς οι παίκτες επηρεάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Εγώ ξέρω ότι έχουμε διοίκηση η οποία παίρνει τις αποφάσεις. Είμαι περισσότερο Τσέλσι από όλους και θα προσπαθήσω να εμψυχώσω τους συμπαίκτες μου πριν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να αποδείξουμε τους επόμενους μήνες ότι παραμένουμε ισχυροί".

Η Τσέλσι καλείται στο "Στάμφορντ Μπριτζ" να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Νάπολι και να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Τέρι να δηλώνει: "Πρέπει να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι μόνο για τους οικονομικούς λόγους, τους οποίους τους γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, αλλά επειδή έτσι θα καταφέρουμε να πείσουμε μεγάλους παίκτες να έρθουν στην ομάδα. Πολλά συμβόλαια λήγουν φέτος και ίσως χρειαστεί χτίσιμο από την αρχή. Αν όλα πάνε καλά θα πρόκειται για μια από τις πιο σπουδαίες βραδιές στην ιστορία της Τσέλσι. Το πιο σημαντικό θα είναι το ξεκίνημα. Ένα καλό ξεκίνημα θα ενθαρρύνει τον κόσμο και θα μας κάνει και εμάς να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο. Θα είναι το σημείο κλειδί. Αν δεν κάνουμε καλό ξεκίνημα, έχουμε την υπομονή και την εμπειρία για να γνωρίζουμε πως θέλουμε μόνο μερικά λεπτά για να πετύχουμε δυο γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα