Στον πάγκο της Σάντερλαντ ο Ντι Κάνιο

14:41 1/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα 24ωρο μετά την απομάκρυνση του Μάρτιν Ο'Νιλ από την τεχνική ηγεσία, η Σάντερλαντ βρήκε νέο προπονητή καθώς αργά το βράδυ της Κυριακής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πάολο Ντι Κάνιο.
Ο Ιταλός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2.5 χρόνια και θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα στην Premier League. Σημειώνεται πως μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σάντερλαντ βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.
Η διοίκηση ήθελε

να βρει προπονητή το συντομότερο δυνατόν, τα κατάφερε και ο πρόεδρος Έλις Σορτ δήλωσε: "Ο Πάολο έχει ενθουσιαστεί με την πρόκληση που του παρουσιάστηκε και ανυπομονεί να πιάσει δουλειά. Έχει κίνητρο και είναι δυναμικός. Ο στόχος μας παραμένει η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών στα εφτά εναπομείναντα παιχνίδια της Premier League προκειμένου να μείνουμε στην κατηγορία".
Ωστόσο, η πρόσληψη του Ντι Κάνιο προκάλεσε αναταράξεις στην διοίκηση της Σάντερλαντ με τον αντιπρόεδρο, Ντέιβιντ Μίλιμπαντ, να υποβάλει την παραίτηση του καθώς διαφωνεί με τις πολιτικές πεποιθήσεις του νέου προπονητή της ομάδας. Ο Μίλιμπαντ είναι μέλος του κόμματος των Εργατικών και αδελφός του επικεφαλής, Εντ Μίλιμπαντ, και σε δήλωση του τόνισε το εξής: "Θεωρώ σωστό να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην Σάντερλαντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα