Στραματσιόνι: Ο τραυματισμός κατέστρεψε την βραδιά

11:14 15/2/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτες, προπονητές και φίλοι της Ίντερ δεν χάρηκαν όπως θα ήθελαν το 2-0 επί της Κλουζ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Ντιέγκο Μιλίτο, τραυματισμός ο οποίος, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσιόνι, κατέστρεψε την βραδιά.
Ο Αργεντινός επιθετικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τον προπονητή της Ίντερ να δηλώνει: "Δυστυχώς ο τραυματισμός κατέστρεψε την βραδιά. Μιλάμε για ρήξη πρόσθιου χιαστού, αλλά και πλάγιου συνδέσμου στο γόνατο, που δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του ο Μιλίτο. Υπάρχει 1% πιθανότητα

να συμβεί αυτό, και συνέβη στον Μιλίτο. Πλέον, θα πρέπει να δούμε πότε θα κάνει την επέμβαση. Είναι πολύ άσχημα νέα, αλλά όλοι είμαστε στο πλευρό του ανθρώπου αλλά και ποδοσφαιριστή Μιλίτο. Είναι πολύ λυπηρό".
Για την νίκη 2-0 επί της Κλουζ που δίνει στην Ίντερ ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τους "16" του Europa League, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Παίζοντας με αυτό το νέο σύστημα και έναν επιθετικό μέσα στην περιοχή, νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί. Ο Παλάσιο ανταποκρίθηκε πολύ καλά, αν και στο αρχικά μας πλάνο ήταν να ξεκουραστεί, αφού είναι καταπονημένος. Δυστυχώς, με τον τραυματισμό του Μιλίτο, αναγκάστηκα να τον χρησιμοποιήσω πολύ νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζα. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, κάνουμε βήματα μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα