Στραματσιόνι: «Ολα πιθανά στη Ρώμη»

17:44 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Νερατζούρι δεν υπολογίζουν για αυτό το ματς στους Ντιέγκο Μιλίτο, Φιλίπ Κουτίνιο και Ρίκι Αλβαρεζ ενώ είναι αμφίβολος και ο Αντόνιο Κασάνο, για τον οποίο ο Στραματσιόνι είπε ότι «θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα, για εμάς είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής όχι μόνο λόγω της τεχνικής κατάρτισης του».

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Ιντερ τόνισε ότι «έχω πολλούς φίλους στη Ρώμη καθώς όλη μου η ζωή ήταν εκεί με εξαίρεση το διάστημα που αγωνίστηκα στη Μπολόνια. Εχω πολλούς φίλους

ακόμη και μέσα στη Ρόμα και αυτό δε θα το αρνηθώ. Παρ' όλα αυτά, αύριο είναι ένα σημαντικό ματς και όλη η προσοχή είναι στραμμένη στους ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για αυτό το ματς, είναι όλα τα αποτελέσματα πιθανά, είναι εντελώς απρόβλεπτο παιχνίδι».

Για να είναι απρόβλεπτο πάντως, για να το χτυπήσει στα ίσια δηλαδή η Ιντερ, θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη καθώς στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια έχει ισάριθμες ήττες ενώ πριν λίγες μέρες χρειάστηκε την παράταση κόντρα στη Μπολόνια στο Coppa Italia.

«Νομίζω πως ξεπεράσαμε τη δύσκολη περίοδο μας. Είναι μια ισορροπημένη σεζόν και αν δεν αποδίδεις στο 100% ρισκάρεις να χάσεις πολλά. Είμαστε μια ομάδα με συγκεκριμένη ταυτότητα και αύριο θα αντιμετωπίσουμε μια επίσης μεγάλη ομάδα. Για να αντιμετωπίσεις τη Ρόμα χρειάζεται συγκέντρωση γιατί μπορούν να κάνουν ευκαιρία ανά πάσα στιγμή. Επιτίθενται με πολλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είναι σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα αν και δεν πιστεύω ότι αύριο θα κριθεί κάτι οριστικά για τη βαθμολογία».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Στραματσιόνι μίλησε και για το ματς του πρώτου γύρου στο Μιλάνο, όπου η Ιντερ είχε ηττηθεί με 1-3.

«Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Θυμάμαι τις αποκρούσεις του Στεκέλενμπουργκ και την αντεπίθεση της Ρόμα για το 1-2. Αλλάξαμε πολύ

Keywords
Τυχαία Θέματα