Στραματσιόνι: Πήρα τις απαντήσεις που ήλπιζα να πάρω

12:44 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με πολλούς νεαρούς παίκτες στην σύνθεση της η Ίντερ επικράτησε με 3-1 της Νέφτσι στο Μπακού με τον Αντρέα Στραματσιόνι να μένει απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών και να υπογραμμίζει πως πήρε τις απαντήσεις που ήλπιζε να πάρει σημειώνοντας παράλληλα πως αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση της Ίντερ από τότε που ξεκίνησε να παίζει με τρεις στην άμυνα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα

για την φάση των ομίλων του Europa League ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Από τότε που παίζουμε με τρεις στην άμυνα, αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Από τον αγώνα αυτό περίμενα κάποιες απαντήσεις και πήρα αυτές ακριβώς που ήλπιζα. Οι νεαροί παίκτες είναι γεμάτοι ταλέντο, έχουν δουλευτεί σωστά και δείχνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται. Μπράβο στους προπονητές των ακαδημιών, που προετοιμάζουν τους παίκτες αυτούς".
Για το γεγονός πως η Ίντερ εμφανίζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Πραγματικά, βλέπω μια συνεχή βελτίωση και αυτό με ικανοποιεί. Το σημαντικό είναι πως ενώ αλλάζουν οι πρωταγωνιστές, η ποιότητα του παιχνιδιού μας δεν αλλάζει. Θεωρώ πως έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα