Σβάινσταϊγκερ: Νο.1 προτεραιότητα το πρωτάθλημα

15:00 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

Τα δυο προηγούμενα χρόνια, η Μπάγερν Μονάχου είδε την Μπορούσια Ντόρτμουντ να της παίρνει τα πρωτεία στην Bundesliga, και για αυτό ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ υπογράμμισε πως φέτος βασική προτεραιότητα των Βαυαρών είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Ο κύριος στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το γερμανικό πρωτάθλημα. Αυτή είναι η Νο.1 προτεραιότητα την εφετινή σεζόν. Φυσικά, από εκεί και πέρα, έχουμε βλέψεις και για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η προηγούμενη χρονιά ήταν εμφανώς απογοητευτική για εμάς, καθώς δεν πήραμε κανέναν τίτλο. Δυστυχώς δεν δείξαμε την πρέπουσα προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες μας στοίχησαν σε αρκετά παιχνίδια".
Η Μπάγερν Μονάχου με την συμπλήρωση του πρώτου γύρου προπορεύεται με διαφορά 9 βαθμών από τους διώκτες της και ο Σβάινσταϊγκερ εξήγησε ποιο είναι το "κλειδί" της εφετινής επιτυχίας: "Φέτος, έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Η ομάδα μας είναι πιο δυνατή φέτος. Πλέον κερδίζουμε παιχνίδια γιατί έχουμε αναπτύξει το στοιχείο της υπομονής. Αυτό από μόνο του αποτελεί σπουδαία αρετή".

Keywords
Τυχαία Θέματα