«Τραβάει το καλώδιο» η ΕΠΟ και εξοντώνει τον Παναθηναϊκό

Απόφαση-σκάνδαλο της ΕΠΟ: Παραμένει η αφαίρεση βαθμών από τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό!
Ως έχει παραμένει η ποινή του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, μετά την εκδίκαση της έφεσης.

Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ
είναι άκρως προκλητική και προσβλητική προς τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι πρόσφατες οι μνήμες από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αστέρα που είχε διακοπεί, με την ομάδα της Καισαριανής να μην τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών από το επόμενο Πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟ βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην εντατική με το διοικητικό χάος που έχει προκαλέσει ο μεγαλομέτοχός του, και τραβάει το καλώδιο από τον ετοιμοθάνατο! Άκρως αυστηρή, άκρως αντι-Παναθηναϊκή, άκρως εξοντωτική τιμωρία που δεν αρμόζει σε έναν σύλλογο με την ιστορία του Τριφυλλιού. Πόσο μάλλον όταν άπαντες, μέχρι και ο Πάνος Μπιτσαξής παραδέχονται τις ευθύνες της αστυνομίας, που στην ουσία προκάλεσε τα επεισόδια.

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά λειτουργεί επανελεγμένα η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Υπενθυμίζουμε το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον ΟΣΦΠ το 2005, όταν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί είχαν δημιουργήσει εκτεταμένα επεισόδια. Τότε που ο Σωκράτης Κόκκαλης φώναζε πως τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά και έπειτα από έφεση δόθηκε... συγχωροχάρτι στους Πειραιώτες.

Η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ΄ αριθμ. 121/2012 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός της 18/3/2012 υπέρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τέρματα 3-0. Τιμωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή 212.000 ευρώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα