Σύνδεση του Μπεν με την υπόθεση της Μαρίας

16:31 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

Έντονα απασχολεί και τον διεθνή τύπο το θέμα της μικρής Μαρίας, η οποία ζούσε μαζί με μια οικογένεια τσιγγάνων που την είχαν απαγάγει. Μάλιστα, μια μερίδα βρετανικών εφημερίδων συνδέουν την υπόθεση της Μαρίας με την εξαφάνιση του Βρετανού Μπεν Νίντχαμ πριν 22 χρόνια στην Κω.

Η μητέρα του Μπεν, Κέρι, μιλήσει στην εφημερίδα Mirror λέγοντας πως

είναι σίγουρη πως ο γιος της ήταν στον ίδιο καταυλισμό που βρέθηκε και η Μαρία και προσθέτει πως και η δική τους έρευνα οδηγούσε στο ίδιο σημείο, αφού αυτόπτης μάρτυρας είχε πει πως είχε δει εκεί τον Μπεν, ο οποίος αν ζει θα είναι σήμερα 24 ετών.

Η μητέρα κατηγορεί τις ελληνικές αρχές πως της είπαν ψέματα ότι οι αθίγγανοι δεν κλέβουν παιδιά, όταν είχε εκφράσει από τότε αυτή την υποψία.

Από την άλλη και η Daily Mail αναφέρει πως υπάρχουν στοιχεία ότι ο Ben πέρασε ή βρίσκεται ακόμα στον ίδιο καταυλισμό προσθέτοντας μάλιστα πως οι αρχές ανακρίνουν τον 39χρονο και την 40χρονη που συνελήφθησαν για την υπόθεση της Μαρίας και για αυτή του Μπεν.

Φυσικά, δεν υπάρχει ακόμα καμία απόδειξη ότι ο Μπεν συνδέεται με την ιστορία της Μαρίας και προς το παρόν όλα είναι στη σφαίρα της εικασίας και της έρευνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα