Συνέχεια με τέσσερα ματς

19:10 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται αύριο η 6η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην περιφέρεια και την Θεσσαλονίκη.

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Απόλλων Καλαμαριάς
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων στο πρώτο κομμάτι της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012. Ο Παμβοχαϊκός έχει μία μόλις ήττα, στην εκτός

έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο Απόλλωνας παραμένει χωρίς νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στο League Cup 2011 ότι έχουν βρει το ρυθμό τους.
«Αυτό είναι αλήθεια, αλλά ούτως ή άλλως εμείς σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο», παραδέχθηκε ο Νίκος Ζαλμάς χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Κομβική για τη συνέχεια. Ο Απόλλωνας είναι σε άνοδο, υπάρχει η διακοπή και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».
Στον αντίποδα ο Χρήστος Πάτρας περιμένει από την ομάδα του: «Να εξαργυρώσουμε την καλή μας παρουσία στο League Cup 2011 και να επιβεβαιώσουμε την αγωνιστική μας άνοδο. Ο Παμβοχαϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά εγώ βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών ότι έχει αλλάξει πλέον η ψυχολογία μας»


Φοίνικας Σύρου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ο Φοίνικας λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της πρώτης κούπας της χρονιάς (League Cup 2011) επιστρέφει στο 'Δ. Βικέλας', υποδεχόμενος στο ντέρμπι της περιφέρειας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Οι 'Πειρατές' με εξαίρεση την απουσία του Στιβ Γκοτς (ο Καναδός εδώ και δέκα ημέρες αποτελεί παρελθόν και αναζητείται ο αντικαταστάτης του) δεν έχουν άλλα προβλήματα κι όπως τόνισε ο Βασίλης Κουρνέτας: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με νίκη και στο πρωτάθλημα γιατί το League Cup μας πρόσφερε χαρά, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Δεν υπάρχει εύκολο ματς φέτος, πόσο μάλλον κόντρα στον Εθνικό που συνδυάζει νιάτα, εμπειρία και έχει ήδη δείξει πόσο επικίνδυνος είναι».
Μάλιστα ο Εθνικός θα εμφανιστεί με ένα νέο πρόσωπο στη σύνθεση του καθώς ο Βούλγαρος Ατάνας Μίτρεφ θα είναι το νέο λίμπερο της ομάδας (πήρε τη θέση του Κολομβιανού Κεϊρόζ) με τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο να εμφανίζεται σίγουρος για το ότι: «Θα μας βοηθήσει σημαντικά, αφού έχει δείξει καλά στοιχεία. Από κει και πέρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και δύσκολη έδρα, αλλά νομίζω ότι κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»


ΓΣ Λαμία - ΑΟ Κηφισιάς
Με όπλο την παράδοση ( 4 νίκες σε ισάριθμα ματς στο Χαλκιοπούλειο) ο ΓΣ Λαμία υποδέχεται τον ΑΟ Κηφισιάς, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σερί των τριών νικών που μετρούσε πριν την διακοπή, ενώ ο ΑΟΚ θέλει και στο τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι του να έχει βαθμολογικό όφελος.
«Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το καλό σερί που έχουμε στο πρωτάθλημα, έχοντας αφήσει πίσω την ήττα στον ημιτελικό του League Cup 2011. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε πλήρως την έδρα μας και να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις όποιες απουσίες προκύψο

Keywords
Τυχαία Θέματα